Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Gdzieś w necie widziałem zdjęcia tej małej "gwiazdki" to muszę przyznać, że urodę to ma po swojej Pięknej Mamusi . . . . . <zresztą wystarczy poczytać mój opis i już wiadomo, że chodzi o oczy . . . .>
a może podasz link do tej stronki to zobaczym oczywiście jak znajdziesz
no mozliwe w końcu nie była taka podobna, a Linc raczej się nie przyglądał
przecież linc musiał sie jej przyjrzeć... nie wiem musiał ją gdzieś zakopać czy co... przecież nie zostawił głowy dziewczyny swojego brato gdzieś w garażu koło śmietnika... no bez jaj...
przecież nie zostawił głowy dziewczyny swojego brato gdzieś w garażu koło śmietnika
Już Cię lubię, za tę szczegółowosć
Masz rację co do głowy Sary, ale jeśli mogę prosić to napisz o Swoim spostrzeżeniu w temacie "Lincoln Burrows" Żeby nie robić bałaganu
Pozdrawiam
gratuluje Sarze dziecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
slyszałam że urodziła dziewczynke i ma na imie Keala.
chciałabym zobaczyć bobaska.
_________________ Siemka wszystkim
jestem fanką aktora Paula Adelsteina.
Moim zdaniem aktor jest wspaniały.
Paul Kellerman to moja ulubiona postać z Prison Break.
I love Paul