Moi drodzy paraf...uzytkownicy!
Otoz mam takie pyatnie. Sciagnelam sobie odcinki PB i napisy za pomoca napi-project. No i tu problem, bo w zadnym programie nie wyswietlaja sie napisy ;|. Nic nie ruszalam, wszystko jest jak bylo... Co wiecej przy innych filmach tez sie nie ma napisow ... wiecie moze co z tym zrobic? Moze jakies codeki? Licze na Wasza pomoc i z gory dziekuje
najlepiej jakbyś sobie ściągnęla Allplayera Full. On jest ze wszystkimi potrzebnymi kodekami do otworzenia praktycznie każdego filmu z każdymi napisami. Jezeli też niebędzie napisów to naprawde dziwna rzecz. A napi project nie jest zbyt dobry. do sciagania PB polecam stronke plikus.pl
Dzieki chlopaki ale niestety nic...Uzywalam wszystkich znanych mi programow ale w zadnym nie ma napisow. Te z reszta tez sciagalam z roznych zrodel. Moze jakies kodeki?
Poskard, allplayer full nie ma wszystkich kodekow.
edzik, pobierz K-lite codec pack np stad:
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
to powinno zadzialac.
Jezeli jest to format .rmvb to musisz sciagnac real alternative
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować
sprobuj bo jak to nie to to nie wiem
[ Dodano: 2008-09-06, 17:27 ]
a do odtwarzania najlepiej uzywac Subedit player - jest niezawodny.
Jezeli w subedicie nie bedziesz miala napisow to sprawdz czy masz je wlaczane (przycisk N)
jezeli napisy maja inna nazwe niz plik z filmem, lub sa w innym folderze bedziesz musiala je sama otworzyc
cccp codek przydaje sie tylko do odtwarzania formatu .mkv czyli odcinki w HD
zreszta K-lite codec pack zawiera kodeki potrzebne do odtwarzania mkv
wiec cccp ci sie nie przyda