oj a bedzie się działo - taka obsada jak Keanu Reeve, Hugh Laurie, Chris Evans i własnie Amaury no i jak mogłam zapomnieć o aktorze - Forest Whitaker daje wiele do życzenia, więc nie można przepuścić takiej okazji, z niecierpliwością czekam na premierę by się wybrać na to do kina, a i w końcu będzie to już trzecia produkcja, gdzie zobaczę serialowego Sucre
o matko jeszcze Chris film dostanie Oskara mowe wam xD za samych facetow xD
no chociaż trochę był nierozsadny..teraz przez ta kase naraził Maricruz na "działaenie" Susan mam nadzieje że ona nic jej nie zrobi ... bo to juz by było przegiecie
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
sympatyczną ^^
bardzo lubię jego uśmiech.. a ząbki jakie ma białe.
Chciałabym by jego losy podobnie się skonczyły jak C-not'a .. by wrócił i żył szczesliwie wraz ze swoją żoną i dzieckiem.
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
kurczę no. Biedny Sucre.. szkoda mi go na maxa. Chciałabym, żeby wrócił do Maricruz.. a nie gnił w więzieniu albo w piachu. Kto jak kto, ale on już na pewno na to nie zasługuje
Dokładnie agulec.. tak fajnie pasuje do Maricruz a tutaj znow w wiezieniu bedzie siedział Szkoda mi go bardzo bo taki był szczęsliwy z Maricruz a tu nagle taka wpadka
Jest on najbardziej uczciwym czlowiekiem jakiego michael zabral ze soba z wiezienia.Szacunek dla niego za jego oddanie i ze ciagle dazy do tego aby swoja ukochana zobaczyc!!!!!!!
Może mimo wszystko że będzie w więzieniu. Maricruz nie skreśli go tak od razu. Jakoś nie pokazywali jej ostatnio ale sądząc po tym że Michael po trafieniu do sony miał na ucieczkę tydzień a potem dostał jeszcze dodatkowo parę dni to nie minęło dużo czasu.
SZkoda mi go bardzo, bo mimo ze mógł juz dawno wrócic do Maricruz to jednak czuł sie zobowiazany wobec Michaela a raczej jest po prostu jego prawdziwym przyjacielem i nie mógł go zostawic w potrzebie. Mam nadzieje ze jakos uda mu sie z tego wywinąć, moze sam Scofield mu pomoze...
i w zwiazku z tym włos z jego łysej głowy spasc mu nie moze...
Michael go nie zostawi w takiej sytuacji podobnie jak wtedy gdy w tej rzece sie "zaklinował" a scigała ich policja, mam nadzieje... bo szkoda go cholernie^^
Właśnie, jest taki przyjazny, szczery i w ogóle, ma miły wyraz twarzy Majkel gdyby wiedział co jest to już dawno by obmyślał plan co z tym zrobić żeby go uwolnić
nawet ostatnio gdy sobie pływali^^ przy tej boi na morzu to Michael powiedział ze Sucre na pewno ich tak nie zostawi i przypłynie, bo wie ze jest jego prawdziwym przyjacielem, a poniewaz sam tez ma z pewnoscia taki stosunek do niego wiec mu pomoze...
a moze jakims cudem nie bedzie takiej koniecznosci...
MAm nadzieje bo po tym wszystkim jakby Sucre został w SOnie to by było straszne , tyle przeszedł - wszystko dla Maricruz i teraz miałby zgnić w sonie ? tak nie moze być , scenarzyści muszą wymyślić cos innego
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "