Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-12-02, 21:17
B... napisał/a:
Mela0607 napisał/a:
chociaż nie to co Walker
widzę, że koleżanka zna się na rzeczy
a jakże by inaczej, przynajmniej wiem co dobre - wygląd okej, gra również, ale dopiero to sobie uświadomiłam po filmie "Potęga strachu"
Ja też sobie nie wyobrażam innego aktora oprócz Nolasco - on ma to "coś" co wyróżnia się między innymi postaciami... nie tylko jeśli chodzi o wygląd, ale również osobowość...
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean
no ja to nie! mzoe w porównaniu do czesci 2 sezonu to tez nie wide róznicy, ale jak ostatnio ogladałam którys odcinek z Fox River to róznica jest i to znaczna!
hehe
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-12-14, 14:32
gruby na pewno nie jest/był, tak więc większy też nie, może po prostu jego mięśnie powodują, że wydaje się taki "większy" chociaż źle to jest sformuołowane, ale pewnie chodzi Ci o to, że nabrał masy w stosunku do mięśni, bo widać, że facet się bardzo dobrze trzyma
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean
no o budowe ciała, tylko ze nie pisałam wcześniej ze może trochę bardziej nabrał mięśni, bo tak w gruncie rzeczy to nie bardzo pamiętam jak wygladał w takiej koszulce np w pierwszym sezonie, dlatego napisałam ze wydawał sie taki "większy"
jak dla mnie to jest w sam raz..
być moze teraz troszkę nabrał mięśni i przez to się wydaję taki większy niż był, aczkolwiek mi się taki podoba. Ciało ma świetne.. i na dodatek ta ciemna karnaacja
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
hahaha co tam w czarnej koszulce^^
jak zobaczyłam zdjęcie które wkleiła kiedyś patus to sie prawie ze w nim zakochałam ( jak lezy na łóżku z takim szerooooookim uśmiechem), no po prostu szczęka pod biurkiem gdzieś leżała jak go ujrzałam