Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1098 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-09-13, 14:36 Fichtner dołączył do sequela "Batmana"
William Fichtner, aktor znany z filmów “Helikopter w ogniu”, “Julia wraca do domu” i “Miasto gniewu”, jedna z gwiazd 2. sezonu serialu “Skazany na śmierć”, dołączył do obsady sequela filmu “Batman - Początek” - “The Dark Knight”. Zgodnie z doniesieniami serwisu Batman On Film w “The Dark Knight” Fichtner zagra jedną z ról drugoplanowych i wcieli się w postać bankowego managera.
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 2999 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-10-17, 12:47
Cytat:
Ciekawe jak bardzo drugoplanowa będzie ta rola ;p
mam nadzieję, że nie aż tak bardzo
to chyba jednak będzie mała rólka ^_~
Na swoim blogu aktor William Fichtner, który ma prawdopodobnie zagrać w "The Dark Knight" małą rólkę dyrektora Gotham National Bank, napisał, że scena z jego udziałem będzie pierwszą w filmie.
"Właśnie wróciłem z Chicago, ponieważ mój przyjaciel reżyser poprosił mnie o przysługę w ostatniej chwili: chciał, abym zagrał w otwierającej scenie z jego filmu. Zadzwonił do mnie w sobotę, a ja na to: 'Ty mnie dobijasz!', ale było super, a ja uwielbiam pracować nad super filmami."
a tu są pierwsze daty premier:
Brazylia - 18 lipca 2008 r.;
Egipt - 23 lipca 2008 r.;
Wielka Brytania - 25 lipca 2008 r.;
Japonia - 20 września 2008 r.
W przypadku USA, gdzie przygody Batmana zadebiutują 18 lipca, "The Dark Knight" będzie pierwszym w historii obrazem o Batmanie, którego premiera nie odbędzie się w czerwcu, jak to miało miejsce przy okazji wcześniejszych częśći.
źródło :http://www.batcave.stopklatka.pl
_________________ Biegnie wiewiórka przez las,
złotych liści ma po pas.
Wysłany: 2007-10-17, 21:53
a ja jeszcze nie widziałam jedynki, bo jakoś mnie nie ciągnie, zresztą pewnie i tak będzie z dwójką, a ja nie wiem po co powstaje sequel jak przecież "Batman - Początek" nie był niczym specjalnym - podobno
Batman , batman... ehh ileż można? gdyby Fichtner zagrał role pierwszoplanową to bym obejrzał.. a tak nie ma sensu bo te wszystkie filmy o super bohaterach są po prostu....nudne..