Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, forum, download, napisy, odcinki, sezon (1, 2, 3 i 4) season, wentworth miller, rmvb, avi, torrent
FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
"Firma" wątki 1-4cz PB
Autor Wiadomość
Adriano_Trevor 
Świeżak

Wysłany: 2009-11-23, 18:48   "Firma" wątki 1-4cz PB

Siemano :) dopiero co się zarejestrowałem na forum więc Witam wszystkich fanów Xde

Mam takie małe zadanie dla chętnych, więc:

Potrzebuje obrazki (wymiary nie ważne) odpowiedź w formie obrazka główne wątki wszystkich częsci. Co jest wątkiem 1cz, 2cz, 3... i odpowiedź mi udzielacie w formie obrazka(szując w google itp) " Głównym wątkiem 1cz jest (obrazek)" i tyle:) i tak wszstkie częsci:) dzieki.

I takie małe pytanie:
Czym waszym zdaniem jest firma?
Jak działa?
Czym się zajmuje?
Potrzebuje jak najwięcej info na jej temat

Czekam na odpowiedzi. Dzieki z góry
Peace.
Ostatnio zmieniony przez Adriano_Trevor 2009-11-25, 14:40, w całości zmieniany 1 raz  

Dominik676 
John Abruzzi

Wysłany: 2009-11-25, 08:27   

Cytat:
Mam takie małe zadanie dla chętnych, więc:
Potrzebuje obrazki (wymiary nie ważne) odpowiedź w formie obrazka główne wątki wszystkich częsci. 1cześć gł. wątek w formie obrazna itp.

Jakoś nie mogę zrozumieć o co w tym chodzi ;-) . Może jakoś dokładniej i wyraźniej ?
Cytat:
Czym waszym zdaniem jest firma?

Nie wiem jak to zdefiniować. Jest to jakaś przestępcza instytucja, która poważnie ingeruje w sprawy polityki i która bezpodstawnie wrobiła Lincolna w morderstwo.
Cytat:
Jak działa?

W jakim sensie jak:P? No po prostu ma swoich ludzi w polityce i w ogóle prawię wszędzie, którymi zarządza jeden człowiek (generał).
Cytat:
Czym się zajmuje?

Chyba już na to odpowiedziałem :) .

klocek1231 
Tweener

Wysłany: 2010-01-17, 17:24   

Firma to tajna, skorumpowana organizacja, dążąca do nieograniczonego kierowania polityka, gospodarka, sądownictwem i organami ds. przestepczosci... Czyli cos jak taki drugi rząd, tyle ze po cichu xD

Odpowiedz do tematu