Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wysłany: 2007-12-10, 21:12
Tanira napisał/a:
majkiela molly moze zarwać
nawet tak nie mów kochana !
nie podziele sie nim, a szczegolnie z nią.
nie mogą być razem, i już.
chyba bym tego nie przezyła gdyby coś ich jednak połączyło ^^
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Wiek: 17 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 894 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-12-10, 21:14
Tanira napisał/a:
zabiłabym
po co pchac kogoś do tak dobrego serialu na sile...nie chce jej...po co ona sie tam jeszcze pcha?
widocznie nie mieli innego pomysłu by kontynuować serial tak też ubzdurali sobie, że jakaś kobitka będzie podobna do Scofield'a - jeśli chodzi o intelektualizm, co wydaje mi się bezsensu, a jakby tak spadła oglądalność, gdy wkroczy do PB Molly? Ciekawe... pewnie starali by sie jak najszybciej z tego wymigać, czyli pozbycie się Molly, bo innego wyjścia nie widzę...
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean
zabiłabym
po co pchac kogoś do tak dobrego serialu na sile...nie chce jej...po co ona sie tam jeszcze pcha?
widocznie nie mieli innego pomysłu by kontynuować serial tak też ubzdurali sobie, że jakaś kobitka będzie podobna do Scofield'a - jeśli chodzi o intelektualizm, co wydaje mi się bezsensu, a jakby tak spadła oglądalność, gdy wkroczy do PB Molly? Ciekawe... pewnie starali by sie jak najszybciej z tego wymigać, czyli pozbycie się Molly, bo innego wyjścia nie widzę...
nie mam słów...dla mnie to bedzie kompletna klapa
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
wątpie... bo zanim wyemitują odcinki co z Molly to pewnie będo już mieli nagrane z 5-6.. więc conamniej tyle odcinków bedziemy musieli ją ścierpieć...a wątpie że spadnie oglądalność..ja mimo molly i tak bede ogalać..dla Mahona ^^ haha
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Juz Was wyobraźnia ponosi troszkę chyba, bo z tą bliźniaczką to trochęnierealne, z reszta zgadzam sie z Patus-to byłoby trochę przegięcie, takie jakby zbeszczeszczenie (jakie słowo! jej pamięci troche, więc wątpie raczej...