Zastanawiam się czasami gdzie mieszkają osoby z którymi tyle przebywam
Osobiście mieszkam w Białej Podlasce (170km na wschód od Wawy, 40 km na zachód od granicy/Terespola)
Przy naszym "nicku" niby jest "skąd" jest ta osoba ale nie zawsze mówimy tam prawdę
Ostatnio zmieniony przez Morgoth 2008-04-10, 17:15, w całości zmieniany 1 raz
Ja jestem z Tomaszowa Mazowieckiego, jakieś 60 kilosów od Łodzi, sympatyczne miasteczko, w łeb można dostać tylko w niektórych miejscach xD
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
teraz mieszkam w Poznaniu :]
Ja mieszkam w Mikołowie moim kochanym ^^ Mamy basen i kolorową gazete xD
Ale ogólnie to mi się tu podoba, bo na prawdę potrafią zorganizować świetne imprezy!! ^^ Na dniach mikołówa rok temu było Myslivitz^^ ja inteligentna poszłam na sam przód xD A ciekawe co będzie w tym roku... ??
ja jestem ze Śremu - 40km od Poznania- (tak oficjalnie zameldowana i w weekendy i wszelkie wolne jak nie uda mi się zostać w Poznaniu xP ). Poznań - tu studiuję i mieszkam przez większą część tygodnia
ja mieszkam w Olsztynie ;P niby duze miasto ale taka wiocha a największa wiocha to moje osiedle.Ale cieszymy sie ze mamy basen,Alfe i tak sławnego prezydenta xD i sławny ratusz a szczególnie wieze ratuszową z zegarem xD
Ja w takim małym miasteczku o nazwie Tłuchowo w Kujawsko Pomorskim jednak do mazowieckiego mam ze 3 kilosy. Około 30 kilometrów do Płocka, ze 40 do Włocławka.
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Cieszę się, ze tam mieszkam ^^.. ze wzgledu na przyjaciół. Naprawdę, mało jest takich ludzi, ktorych poznałam wlasnie tutaj.. tymczasowo nie zamieniłabym miejscowości na żadną inną.. po prostu czuję się tutaj dobrze, wokół mnie są ludzie ktorych kocham.. i czego chceć wiecej ?
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
dokładnie to samo myślę o swoim mieście, za nic nie chciałbym mieszkać np w Wawie czy innym duzym mieście, tutaj mam przyjaciół, tutaj chce póki co mieszkać bo to miasto (Biała Podlaska) ma swój "klimat"
Ja kocham swój Tomaszów, znam tam wszystkie kąty i mam kochanych kumpli swoich ;* , ale muszę przyznać, że szczerze pokochałam Łódź i nie mam zamiaru się stąd wynosić. To jest mój drugi dom...
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
ale nie wracam! tak jak jest jest lepiej^^ ale już nie będę mówiła dlaczego, bo co będę ludzi dołować - szczególnie taką jedną panią xD
Wysłany: 2008-04-11, 16:48
Ja mieszkałam do 10 roku życia w Jaworznie. Później przeprowadziłam sie do Płazy (koło Chrzanowa, jakieś 45 km od Krakowa) no i mieszkam tu po dziś dzień w weekendy wakacje itp. Lubie moją miejscowość, czasem się jakaś akcja wydarzy, jakaś imprezka itp A od pon do piątku mieszkam w Piekarach 10 km od Kraka Strasznie mi się tam podoba super ludzie ( po prostu genialni) i fajna okolica ( pomijając widok na kominy w Skawinie )
_________________ "Wspomnienia są jedynym rajem, z którego nie można nas wygnać"
Samborowo - wioseczka ( mówią że dosyć duza... nie popieram...) na Warmii i Mazurach ( Dokładnie to wypada w 'i' ) zkichana dziura i w ogóle... no i według niektórych największą atrakcją w mojej okolicy jest elewator (tego akurat nie popieram... śliczne jeziorka, lasy i w ogóle...) no ale ludzie nieciekawi trzeba przyznać... same "wybrakowane towary z importu..." ojj ale nie można mieć przecież wszystkiego no nie... mam tylko nadzieję, ze jak najprędzej opuszczę to miejsce ;P
noo... i jeszcze powinnam podać jakieś większe miasto - Olsztyn bądź Iława... jak kto woli...