Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
ja narazie nie wiem kiedy bede mogła bo w moim przypadku jeszcze nic nie jest przesadzone^^
jak mi we wtorek nie pojdzie to moge sobie darowac wycieczke do Poznania
bo tak to nie wiem czy mnie puszcza, gdy nie bede miała dodatkowego powodu gdyz mam jeszcze dalej niz Sebo^^
mimo wszystko postaram sie dopasowac do waszego terminu
co do noclegu - to za noc w akademiku chcą ok. 25 zł
kate24, czemu napisałaś. Znajdźcie, czyżbyś chciała nas opuścić??
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Wiek: 14 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 606 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-05-10, 15:54
Ania1991_ck napisał/a:
lepiej jakieś pole namiotowe. W wakacje przecież już będzie ciepło.
Zgadzam się co do namiotów. Tylko zależy, w jakim miejscu by ten namiot rozstawić...
A co do wyjazdu to dawno nie jechalam pociągiem... Ale z checią się przejadę ^^
Co do imprezy na łonie natury, to od pewnego czasu powstaje pewne opowiadanie na ten temat hyhy
A tak na serio to nie wiem, czy to jest dobry pomysł, bo jak łąka będzie blisko lasu, to może być tam stanowczo za dużo kijaszków xD
A tak już całkiem na serio serio to myślę, że propozycja całkiem fajna, tylko żeby nam się tam nie nudziło na tym polu
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
co do tych namiotów to moze i dobry pomysł ale ja naprawde sie boje robali^^
miejsce i tak mozemy ustalic potem bo mamy jeszcze sporo czasu, wszystko zalezy tez od liczby osob które sie zdecyduja
Wysłany: 2008-05-10, 19:53
My mieliśmy spać u kumpla ale zrezygnowaliśmy, bo było zimno. Fajnie pod namiotami jest xD ten dreszczyk emocji xD a i patrząc praktycznie jakby ktoś miał mdłości (%) xD to nie ma z tym problemu xD
_________________ "Wspomnienia są jedynym rajem, z którego nie można nas wygnać"