mój głos na Warszawe xD w sumie Łodz tez mi odpowiada bo droga w zasadzie ta sama, ale do Warszawy mam lepsze połączeia. W moim wypadku Poznan odpada, bo musiałabym spedzic po 10 h w drodze w jedna i potem w druga strone. Innych miast nie podaje, choc najbardziej odpowiadałby mi Kraków ale znowu Ci z "góry" mieliby za daleko. Dlatego przystaje za Warszawa, ewentualnie Łodzią. Głos na stolice zeby kazdy ruszył tyłek z miejsca zamieszkania, bo tak to pewne dwie panie:* miałyby za dobrze
hm. Nie wierzę, że nie zagłosowałąm na moją ukochaną cudowną Łódź xD Poznań oczywiście, Whistlerowa stawiasz mi za to poświęcenie cole, dużą cole xD ;*
ja oczywiście Łodż ..a Atum za zdrade .... bedziesz piła karniaka chyba ... zobaczymy..jak zdam prawko to i moze do Poznania zajadę.. tylko musze sobie zlależć naiwniaczka który sie ze mną zabierze
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Głos poleciał na Poznań.. Ale moim zdaniem to , żeby cokolwiek wyszło trzeba zrobić co najmniej 2 spotkania, bo ciężko zgrać tyle osób w jednym czasie ^^.
Mimo wszystko zagłosowałem na Warszawę, ponieważ jest najbliżej mnie, choć bardzo wątpię, że rodzice by mnie puścili. Co prawda mam rodzinę w Warszawie, jednak to i tak jest kawał drogi(~150km).
Wysłany: 2008-04-12, 07:04
Zdecydowana większość jest za Poznaniem widzę!! Liczyłam wczoraj, że tam mam najdalej --'
o jej... Wpływ inteligencji wyższej na niższą xD
Może jakos tam się dokulam...
Może w wakacje xD. Tylko po tym śmiesznym porąbanym i do niczego naborze elektronicznym oO...No chyba, że ja jako jedyna obecnie kończę gimnazjum, i będę w mniejszości..