dokładnie --' ja tam nie wiem...taki pizdusiowaty był
AutumnLeaf napisał/a:
o tak tak, jak go uśmiercą to komu będę pojeżdżać OO
z kim bede przedluzac gatunek ludzki? xD
no dla ciebie to bedzie tragedyja jak Whistek kopnie w kalender
odnośnie nazewnictwa odcinka pierwszego:
Scylla (gr. Σκύλλα Skylla) – w mitologii greckiej jeden z dwóch potworów morskich (drugim była Charybda) czyhających na żeglarzy po obu stronach cieśniny, lokalizowanej jako Cieśnina Mesyńska lub w okolicach przylądka Skylla w północno zachodniej Grecji.
Scylla była nimfą, jedną z Forkid, córek Keto i Forkysa. Zakochał się w niej śmiertelny rybak Glaukos, w którym z kolei zakochana była czarodziejka Kirke. Zazdrosna czarodziejka zmieniła nimfę w kobietę z tułowiem złożonym z sześciu psów.
Scylla i Charybda występują w Odysei Homera. Odyseuszowi udaje się przepłynąć pomiędzy nimi, ale psie głowy tworzące część Scylli porwały sześciu członków jego załogi.
Od imion potworów pochodzi wyrażenie znaleźć się między Scyllą i Charybdą, oznaczające sytuację, w której niebezpieczeństwo zagraża z dwóch stron.
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Przez pierwsze 3-4 odcinki mają być pokazywane sceny z więzienia Sona, w którym siedzi jeszcze trójka bohaterów: Bellick, T-Bag i Sucre.
Cała siódemka, w której skład wejdą Michael, Lincoln, Sara, Mahone, Bellick, Sucre i T-Bag będą zgraną grupą, która będzie chciała pozbyć się za wszelką cenę Firmy. Mimo, że T-Bag nie będzie dobrze odbierany przez pozostałych, to nieświadomnie jest w posiadaniu cennej rzeczy (książeczka Whistlera), która będzie potrzebna Michaelowi w rozbiciu Firmy.
Przez pierwsze odcinki serial będzie przedstawiał zdarzenia które miały miejsce miesiąc pomiędzy sezonem 3 a sezonem 4 . Ponadto zostanie przedstawione co działo się z Sarą
W premierowym odcinku Sucre, który pod koniec trzeciego sezonu trafił do Sony, będzie już na zewnątrz.
"Breaking and Entering" to tytuł drugiego odcinka czwartej serii, który zostanie wyemitowany 1 września 2008. Zdjęcia do niego rozpoczną się już 2 czerwca 2008 i potrwają do 12 czerwca 2008
W premierowym odcinku Sucre, który pod koniec trzeciego sezonu trafił do Sony, będzie już na zewnątrz.
oooooooooo szybciunio xD ciekawe jak sie wydostanie...?
wczesniej zakładałam ze wydostanie Sucre z Sony bedzie jednym z wątków 4 sezonu a tu prosze suprajs xD
Scylla napisał/a:
Cała siódemka, w której skład wejdą Michael, Lincoln, Sara, Mahone, Bellick, Sucre i T-Bag będą zgraną grupą, która będzie chciała pozbyć się za wszelką cenę Firmy.
aj aj aj xD
Mahone+Michael nynynyny współpraca...podoba mi się to
Ale Michael i Mahone to miodzio^^ dobrze się zapowiada, najbardziej nie mogę się doczekać planu rozbicia Firmy, mam nadzieję, że będzie.. godny
Zapowiada się wyśmienicie. Michael i Alex - lepiej być nie może. Dobrze że Sucre będzie na wolności. będą na pewno zaskakujące zwroty akcji.
Wszystko pięknie tylko ten Belick.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Wiek: 17 Dołączyła: 16 Maj 2008 Posty: 188 Skąd: Kraków :)
Wysłany: 2008-05-30, 18:12
To wspaniale, że Sucre będzie tak szybko na wolności! to wsadzenie go do Sony było straszne, tak mi go było żal...
I bardzo mi się podoba ta siódemka, choć wywaliłabym stamtąd Bellicka
No to może mniej drastyczny scenariusz. Gdzieś w mieście, Bellick spotyka swoja byłą dziewczyne. Okazuje się, że ma z nią dziecko. Przypomina sobie dawne czasy i odkrywa ze nadal ją kocha. Postanawia naprawić to co zepsuł i ucieka z nią do Kanady.
I tak oto w romantyczny sposób Bellick znika z ekranu.
Ale się na Bradzia uwzięły no
Sucre tak szybko wychodzi, no w sumie dobrze, bo co znowu miałby być motyw "Michael wyciąga z więzienia"?To by było już nudne, a skoro nie planują tego wątku pomocy to znaczy, że mają wiele innych pomysłów i dlatego nie ma czasu na sceny z wyciąganiem Sucre Czyli będzie akcja na co już zacieram rączki Pewnie głównym wątkiem stanie się kasacja firmy, do tego wprowadzą jakieś urozmaicenie tymi retrospekcjami...no no, intuicja podpowiada mi SUKCESIK 4 sezonu a u mnie atak serca...nie mogę się doczekać
Podstarzała gwiazda ma zagrać Malcoma Mahone ojca szalonego byłego agenta FBI Alexa Mahone, w dwóch pierwszych odcinkach.
Eastwood uważa, że mógłby pomyślnie dołączyć do zespołu. Grał już w tak wielu produkcjach, że i w tej by sobie poradził.
Załoga Prison Break jest pełna pochwał dla doświadczonego wzorca:
On jest żywą legendą - powiedział Wiliam Fitchner." Nigdy nie miałem taty gdy byłem mały. Fakt, że Clint zagra mojego scenicznego ojca sprawia, że moje marzenia ziszczają się".
Ostatnio zmieniony przez Mia 2008-05-30, 19:57, w całości zmieniany 1 raz
Gdzieś czytałam że spróbują przekupić strażnika. Ale na ile to jest prawda to nie wiem.
[ Dodano: 2008-05-30, 20:44 ]
Cytat:
Oprócz premier pierwszych odcinków, znana jest również data emisji ostatniego. Otóż premiera ostatniego odcinka czwartej serii przewidziana jest na 12 stycznia 2009.
Podstarzała gwiazda ma zagrać Malcoma Mahone ojca szalonego byłego agenta FBI Alexa Mahone, w dwóch pierwszych odcinkach.
heeeeeEEEEEE..? oO Ciekawe jaką rolę miałby spełnić jego ojciec.. pewnie będzie to powiązane z tym, że Alex kropnął starego Burrows'a.. xD
Może Linc go zabije, dlatego będzie grał tylko w dwóch odcinkach ..i będą kwita xD hehe
robi się coraz ciekawiej
Eastwood i Fichtner - to może być prawdziwy aktorski popis^^
No podobieństwo musi być
Jeśli jego ojciec też wyskoczy w garniaku pod krawatem i ciemnych okularach to umrę Szkoda tylko że tak krótko ojciec z synem w akcji...byłoby na co popatrzeć