Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, forum, download, napisy, odcinki, tapety, sezon 4 czwarty, wentworth miller, rmvb, avi, torrent

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 

Zbiórka na forum - szczegóły TUTAJ <-kliknij
Osoby, które pomogą w zbiórce otrzymają rangę $Sponsor oraz anulowanie ostrzeżeń

Sezon 4: nowy odcinek w każdy wtorek po godzinie 5!

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Gorące spoilery do 4 sezonu !
Autor Wiadomość
Tanira 
Michael Scofield

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2008-08-26, 11:22   

PRISON BREAK
Ep 403 “Shut Down”
CAST LIST
Michael Scofield ........................................................ Wentworth Miller
Lincoln Burrows........................................................... Dominic Purcell
Sara Tancredi ........................................................ Sarah Wayne Callies
Sucre ....................................................................... Amaury Nolasco
T-Bag ....................................................................... Robert Knepper
Brad Bellick .................................................................Wade Williams
Alexander Mahone ...................................................... William Fichtner
Felicia Lang ............................................................ Barbara Eve Harris
Bruce Bennett ...........................................................Wilbur Fitzgerald
Pad Man ....................................................................... Leon Russom
Stuart Tuxhorn...................................................................Steve Tom
Wyatt......................................................................... Cress Williams
Don Self (Special Agent, Homeland Security) ..................... Michael Rapaport
Roland Glenn......................................................... James Hiroyuki Liao
Herb Stanton (Self’s Director) .......................................... Michael O’Neill
Guard.............................................................................. Kevin Will
Agent #1 ...................................................................... Eric A. Payne
Agent #2 ..................................................................Thomas Lumberg
Trishanne .................................................................... Shannon Lucio
Gregory White ..................................................... Michael Bryan French
Cabbie..................................................................... Kendall Clement

PRISON BREAK
Ep 404 “Eagles and Angels”
CAST LIST
Michael Scofield ........................................................ Wentworth Miller
Lincoln Burrows........................................................... Dominic Purcell
Sara Tancredi ........................................................ Sarah Wayne Callies
Sucre ....................................................................... Amaury Nolasco
T-Bag ....................................................................... Robert Knepper
Brad Bellick .................................................................Wade Williams
Alexander Mahone ...................................................... William Fichtner
Pad Man ....................................................................... Leon Russom
Wyatt......................................................................... Cress Williams
Don Self (Special Agent, Homeland Security) ..................... Michael Rapaport
Roland Glenn......................................................... James Hiroyuki Liao
Trishanne .................................................................... Shannon Lucio
Gregory White ..................................................... Michael Bryan French
Jasper Potts ...................................................................Troy Ruptash
Susan B./Gretchen Morgan ............................................Jodi Lyn O’Keefe
Consul’s Wife/Lisa Tabak ................................................... Stacy Haiduk
Security Guard/Clozza ....................................................... Dylan Kenin
Georgie ........................................................................ Tara Karsian
Shep (Ronald Winston Shepard)...........................................Darin Heames
Andrew Blauner............................................................ Dameon Clarke
Cop ....................................................................... Robert Mammana
Lt. Bernitz ......................................................................... Bill Doyle
Feng Huan ......................................................................... Ron Yuan
Shan Xing ......................................................................... Clint Jung
*Aide............................................................................. Dan Sachoff

źródło: The Man / spoilertv

Gdzie Whistler --'

i scenariusz 4x10

http://www.scribd.com/doc/5052099/pb410

źródło: spoilertv

AutumnLeaf 
Michael Scofield

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2008-08-26, 12:25   

--'

Ja już przestaję wierzyć tym spoilerem, kręcą jak pies ogonem. Kicham na to, 1 września się dowiem, bo tak to już niczego nie jestem pewna.

Sygna by Whistlerowa ;*

Serdziu 
C-Note

Wysłany: 2008-08-26, 14:46   

im właśnie o to chodzi :-> żeby wzbudzić zamęt i tony niepewności, dzięki temu chcą nam zaostrzyć apetyt :-D

Avatar & Sygna Made in Serdziu Computer ;-]

AutumnLeaf 
Michael Scofield

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2008-08-26, 15:09   

No i racja ^^ Raz mówią, że zginie ten, raz, że ten a w sumie nie ma żadnej pewności, że wszystko co mówią musi być prawdą. Mam nadzieję, że niektóre fakty okażą się błędne....

Sygna by Whistlerowa ;*

Scylla 
Fernando Sucre

Wysłany: 2008-08-27, 15:12   

Co jest lub będzie prawdą dowiemy się za parę dni. Trzeba czekać.

Ania1991_ck 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-08-28, 07:00   

A gdzie Sofia?????
Nigdzie o niej nie wspomnieli.

Xaneta 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-08-31, 15:54   

Oni wogóle tylko mącą nam w głowach...A to juz jutro...Się jutro dowiemy... Tylko jak coś będzie nie po mojemu to nie wiem... wrr...

Luthien 
C-Note

Wysłany: 2008-09-01, 16:42   

Cytat:
Nasza Redakcja dotarła do materiałów związanych z 4. sezonem "Skazanego na śmierć", które okazały się dla nas bardzo szokujące. Dowiedzieliśmy się, że jeszcze w pierwszej części sezonu zginie jedna z głównych postaci serialu! Będzie to mężczyzna, którego oglądaliśmy na ekranach naszych telewizorów już w pierwszej serii! Informacje te są w 100% prawdziwe. Pechowcem, który nie dożyje 10. odcinka jest BELLICK!

źródło: prisonbreak.blox.pl

Nie wiem na ile prawdziwa jest ta informacja, ale jeśli to prawda, to ja tam bym się nie zmartwiła :-D Ze wszystkich bohaterów PB jego najmniej mi będzie brakować, choć przyznam, że trochę mi go będzie żal.

Sygna by Tanira; av by agulec

Tanira 
Michael Scofield

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2008-09-01, 16:47   

no też właśnie czytałam, że Bradzio nam kipnie...
Co jak co ale po 3 sezonie zaczęłam go troche lubić...Może nie...źle powiedziane.
Wzbudził we mnie wspolczucie i szkoda, żeby tak skonczył.
Myślałam, że spotka się jeszcze z matką...
Zresztą zobaczymy

Luthien 
C-Note

Wysłany: 2008-09-01, 16:54   

Tanira napisał/a:
Co jak co ale po 3 sezonie zaczęłam go troche lubić...Może nie...źle powiedziane. Wzbudził we mnie wspolczucie i szkoda, żeby tak skonczył. Myślałam, że spotka się jeszcze z matką...

Właśnie ja mam podobnie. Nie powiem, żebym go polubiła, ale zaczęłam mu współczuć. Poza tym w 3. sezonie było parę sytuacji gdy okazał ludzkie uczucia (a to u niego nowość!). Najpierw jak tam na początku zastrzelili tego jego kumpla, gdy próbował uciec... Widać było, że Bradzio bardzo to przeżył. A potem, jak dowiedział się o rzekomej śmierci Sary... Za te dwa momenty przestałam go tak nienawidzić i zrobiło mi się go żal.

Jednakże nie zmienia to faktu, że jeśli już ktoś musi umrzeć, to jego najmniej będzie mi brakować, bo nic już do tego serialu nie wnosi.

Tanira 
Michael Scofield

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2008-09-01, 16:58   

Ale tak po prawdzie...Kogo by nie usmiercili kazdego mi bedzie szkoda. Najmniej chyba tylko Sofijki.

AutumnLeaf 
Michael Scofield

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2008-09-01, 18:18   

Oj, żal mi Bellicka, przez trzeci sezon zapomniałam już co odwalał w poprzednich dwóch i zaczęłam mu współczuć...
Ale Beliczek, chyba nie jest jednym z tych dwóch sexi postaci ...ehm w sumie zależy jaki kto ma gust no ale...;p

Sygna by Whistlerowa ;*

Serdziu 
C-Note

Wysłany: 2008-09-01, 19:12   

Bellicka :shock: nie żebym za nim przepadał ale w sumie dodaje takiego swoistego charakteru w tym serialu :-o

Mahonia 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-09-01, 19:15   

Bellick to taki koleś z którego można się pośmiać czasami, ale trochę szkoda że zginie bo nadawał takiego uroku^^ do serialu i pod koniec trochę zal mi go było. I ta jego miłość do mamusi... ;-)

trzysiek 
Sara Tancredi

Wysłany: 2008-09-01, 19:17   

AutumnLeaf napisał/a:

Ale Beliczek, chyba nie jest jednym z tych dwóch sexi postaci

Nawet w tygrysich spodenkach?

AutumnLeaf 
Michael Scofield

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2008-09-01, 19:18   

Zwłaszcza w tygrysich spodenkach i koszulce ledwo zasłaniającej 'biust' xD

Sygna by Whistlerowa ;*

Tanira 
Michael Scofield

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2008-09-01, 19:21   

te dwie seksi osoby zginą w tych pierwszych odcinkach ^^

Nero 
T-Bag

Wysłany: 2008-09-02, 19:13   

Szkoda będzie Brada.
Ale ja w to nie wierzę, w to, że mają takie informacje.

Serdziu 
C-Note

Wysłany: 2008-09-02, 20:37   

czemu akurat Brad, w sumie to nawet spoko ziomuś teraz się zrobił bo z nimi współpracuje :-> to już lepiej jakby T-Baga załatwili bo teraz to bedzie ino przeszkadzał :-|

Nero 
T-Bag

Wysłany: 2008-09-03, 14:39   

Tego Wyatta to niech lepiej zabiją.

Serdziu 
C-Note

Wysłany: 2008-09-03, 14:51   

w sumie też tak sądzę bo nieprzyjemny koleś ale ostry jest, nikt inny tak nie pasuje na złego typa chyba :->

Luthien 
C-Note

Wysłany: 2008-09-04, 19:15   

Właśnie przeczytałam (spoilertv), że Michael te swoje krwawienia z nosa miał już kiedy był dzieckiem i Lincoln wie o nich.

Tanira 
Michael Scofield

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2008-09-08, 12:36   

cast lista do 5 odcinka jest wery interesująca.

Guest Cast: Cress Williams as Wyatt; James Hiroyuki Liao as Roland Glenn; Callie Thorne as Pam Mahone; Shannon Lucio as Trishanne; Leon Russom as Pad Man; Tara Karsian as Georgie; Dameon Clarke as Andrew Blaunder; Shaun Duke as Griffin Oren

źródło: pbbuff

flashback?

oraz radiowy wywiad z Sarą KLIK

AutumnLeaf 
Michael Scofield

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2008-09-08, 12:49   

Albo fleszbek albo cud i ja wtedy wysiadam oO
Ej no bez jaj, to po co takie akcje jak później będzie hepili ewer after? oO

Sygna by Whistlerowa ;*

Luthien 
C-Note

Wysłany: 2008-09-08, 15:32   

Cytat:
- Czy zobaczymy Gretchen i Michaela pracującyh razem? Albo czy Gretchen będzie potrzebować pomocy Michaela?
The Man: Tak, Michael i Gretchen będą współpracować. Nie dlatego, że będą chcieli, lecz dlatego, że będą musieli.

źródło: spoiler tv
tłumaczenie: ja

Odpowiedz do tematu