"ale jakiego szalonego ?? oj tam że zakopał kolesia w swoim ogródku, ćpa i zabija bez mrugniecia okiem to zaraz szalony" - Hahaha no rzeczywiście nie szalony .
Wiek: 17 Dołączyła: 16 Maj 2008 Posty: 110 Skąd: Kraków :)
Wysłany: 2008-06-02, 18:14
Wydaje mi się, że jeśli faktycznie trafi znowu do więzienia, to na bardzo krótko. Bo przecież było podawane, że w tym sezonie będą już przede wszystkim walczyć z Firmą, a nie uciekać.
Też tak sądzę wsadzenie Mika z powrotem do wiezienia było by złym pomysłem ze strony producentów. Teraz przydała by sie odrobina sensacji a nie dramatu.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
czwórka bedzie na moje oko coś w stylu drugiego sezonu urzadzona^^
tylko teraz nie uciekamy ale własnie gonimy a wiezienie to bedzie mały epizodzik^^ z reszta juz w spojlerach pisano ze Sucre zaraz wypełznie z Sony wiec nie spodziewałabym sie przedłuzania tego wątku...Wydaje mi sie, ze twórcy przewidzieli wiele ciekawych akcji ale "na zewnątrz"
Możesz nam powiedzieć, czy Sara oprócz współpracy z braćmi będzie współdziałała na przykład z Sucre, T-Bagiem?
The_Man:
Tak zobaczycie jak Sara współpracuje z Michael’em, Mahone, Lincoln’em, Bellick’iem, Sucre....całym gangiem.
Mam nadzieję, że będziesz mógł odpowiedzieć na to pytanie. Michael udaje kelnera, Mahone szofera. Czy oni to robią z tego samego powodu?
The_Man:
Oni są równocześnie w tym samym miejscu, ale nie z tych samych powodów. Mahone właściwie jest szoferem jednak Michael udaje kelnera, by podkraść się do budynku.
B..., Też tak uważam. Ten sezon będzie pełen akcji. Tak to już jest nieparzyste w więzieniu a parzyste poza.
Może będzie takie przeplatane. BO w 2 tez pokazywali urywki z Fox River.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
hahahahaha "Mahone właściwie JEST szoferem jednak Michael UDAJE kelnera"
...że jak?!? oO Może jeszcze szoferem Whistlera i Susan? hehe.. Aaa... bo to na to się Alex zgadzał mówiąc 'Wchodzę w to' w ostatnim odcinkuuu xD hehehe..
o matko no, nie doczekam się tego Prisona
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Na bank nie na długo - w końcu od czegoś trzeba zacząć, żeby się dostać do Firmy^^
Alex jest za łebski facet, żeby skończyć jako szofer xD Poza tym to zbyt bogata postać, żeby scenarzyści mieli go teraz wpakować do samochodu ^^
Nie zapominajmy, że chodzi przecież o zniszczenie tej całej organizacji i dlatego myślę, że zobaczymy go jeszcze w jakiejś lepszej akcji niż prowadzenie limuzyny^^
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Nie zapominajmy, że chodzi przecież o zniszczenie tej całej organizacji i dlatego myślę, że zobaczymy go jeszcze w jakiejś lepszej akcji niż prowadzenie limuzyny^^
a no własnie xD to moze byc dopiero początek.... moze w koncu kogoś wprowadzic w poslizg a sam sie teleportowac
przez ten pełny żołądek bredzę...wiem^^
ja czuje ze on tm namota niezle i wszystkim nam szczeny opadną jeszcze
Wysłany: 2008-06-05, 05:13
agulec napisał/a:
Może jeszcze szoferem Whistlera i Susan? hehe.. Aaa... bo to na to się Alex zgadzał mówiąc 'Wchodzę w to' w ostatnim odcinkuuu
Hahaha...Faktycznie może Whistler szukał szofera do firmy, a ja sie tyle nagłowiłem nad tą rozmową..xD
Myślę że Firma jednak go zwolni..on sie nie nadaje na szofera
Scofield kelnerem??..xD
Oni zrobią chyba wszystko żeby sie do Firmy dobrać ...oO a ciekawe kogo będzie Lin'c udawał??