Śmiało mogę pogratulowac Dusqmadowi i Moderatorom, utworzyliście najlepsze i najbardziej popularne forum o Prison Breaku w całej internetowej Polsce, lecz gratulacje należą się też innym, którzy przyczynili się do rozkwitu tego forum, jest to spore grono osób wiec mogę wszystkich nie wymienic , a więc niech wystąpią ( ) :
Tanira (wraz z jej cudnymi avatarami i opowiadaniami oraz luźnym podejściem do innych)
AutomnLeaf wierna kompanka Taniry i fanka CSI
Patus1905 z naszej Ekipy Forum
B... i jej wspaniałomyślności
Marq'owi (nareszcie jakis facet )
Meli która dawno nic nam nie mówiła
Niuni i jej mocnym zaangażowaniem
I wielu wielu innym.
Raz jeszcze gratuluje
Morgoth
Ostatnio zmieniony przez Morgoth 2008-10-29, 19:30, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Patrząc na czas powstania faktycznie można stwierdzić, że jesteśmy najpopularniejszym forum o PB, niemniej pod względem ilości postów/użytkowników jeszcze dwa stanowią dla nas konkurencję. Czy na długo? Nie sądzę Dziękuję Wam wszystkim, za to że tak upodobaliście sobie ten zakątek Internetu i dbacie, by tworzyła się tu największa w Polsce społeczność fanów "Prison Break". Zakładając to forum w życiu nie przypuszczałem, że będzie mogło mogło zakosztować tak wielkiego sukcesu. Myślałem, że jego użytkownikami będzie tylko kilkunastu zapaleńców...
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
ale jakby nie patrzec na ich forach pewnie polowa postow to cos w stylu:
xD
albo ???
albo ojej
i ich takich tam z 10 000
mozesz Dusq dac linki tych forum
(sprawdze z jakimi amatorami mamy do czynienia )
nie ma co właśnie przejrzalem strone www.zagubieni.pl/forum i maja tam 65 000 postow...^^ i niecale 4000 zarejestrowanych uzytkownikow a my mamy 20 000 postow i ponad 10 000 uzytkownikow... ciężko powiedziec, które forum jest bardziej popularne
ich forum odwiedzano 319065 razy, nasze 132302 razy, to troche mniej ale ilu oni maja uzytkownikow a ile my i kto rules
ale najważniejsze, że u nas panuje miła atmosfera, wszyscy sie kochamy (^^) i kazdy jest dla siebie miły. W na niektorych forach to w ogole bezsensownych postów nie usuwają.. to może dlatego jest ich nieraz tak dużo.
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Na niektórych forach usuwają posta jak jest zła składnia OO xD męczyłąm się na takim jednym. Do bani.
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Ja oczywiście przyłańczam się do gratulacji dla całej ekipy http://www.prion-break.filmowo.net/ i życze dalszej pracy na tym wspaniałym forum. Mam nadzieję, że forum będzie się coraz bardziej rozwijało. Pzdr... for all.
_________________ I am great fan Prison Break.
Witam wszystkich fanów super serialu Skazany na Śmierć i wszystkich co nie oglądali jeszcze tego serialu to zachęcam do oglądnięcia I'm Very Happy Pozdro for All
AutumnLeaf, wiem coś o tym ^^ Masakra.. przecież nie kazdy jest taki dobry z polskiego, albo coś.
Ja widziałam na jednym forum, że pod każym postem podpisywał się moderator i pisał co ma źle w wypowiedzi ^^
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
AutumnLeaf, wiem coś o tym ^^ Masakra.. przecież nie kazdy jest taki dobry z polskiego, albo coś.
Ja widziałam na jednym forum, że pod każym postem podpisywał się moderator i pisał co ma źle w wypowiedzi ^^
Najgorsi są ci, którzy wcinają się do sygny a później znajdujesz sobie punkt w regulaminie, że nie można usuwać ich bazgrołów OO no ludu...
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.