Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1156 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-12-08, 08:58
Chodzi o stronkę morgoth podał stronkę z linkami we wcześniejszym temacie a ja podałem marq112 link do innej strony na PW i juz wyjaśniłem wam wszystko a teraz powróćmy do tematu
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1156 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-12-09, 19:25
A ja wczoraj oglądłem całych Herosów i jestem pod wielkim wrażeniem ta wszystkie wydarzenia, ktore trzymały w napięciu szok teraz daje sobie przerwę a później zabiorę się za oglądanie 2 sezonu
no to mnie przez jakies 40 minut nie bedzie =)
ogladam 7 odciiinek. nie moge sie powstrzymac
chcialem odlozyc na jutro ale wiecie jutro bedzie futro =)
ja wlasnie obejrzalem odcinek 10. ten w ktorym jest cala akcja "6 miesiecy temu"
inaczej tego nie opisze - zajebiste ^^
dopiero teraz sie dowiaduje skad sie wzial ten caly sylar se spojrzal na zegareczek i juz
O tak! Hatak.pl jest wedlug mnie najlepszy... zawsze z niego sciągam napisy są dobre i fajnie tłumaczą teksty^^ chodz raz jeden odcinek zagubionych sciagnalem to sie prawie ze smiechu polałem tak przeklenstw nawalili albo docinkow
Khan a czy nie wszystkie czasy klatek mozna przesowac???
U mnie wszystkie i to głownie dlatego ze mam Subedit playera^^ jest najlepszy:D
Co do serialu to uwielbiam postac Pettera... i ta jego moc ... ale aktor z deka denny
pewnie dlatego ze jest taki sf i naciągany^^ pewnie nie lubisz takich paranormalnych zdolnosci u ludzi... co innego u małp nie ma w hataku???no to klapa czegos nowego nie poradze
no chyba troche tak, rzeczywiscie nie mój gatunek raczej
ale czasem jest i tak ze nawet jak cos mi do konca nie pasuje to potarfi mnie przekonac czyms innym, hehe, a w tym przypadku jakos nie
no i jak marq dalej herosow oglądasz? bo cos sie nie chwalisz^^
To co sie teraz dzieje to nic w porownaniu do nastepnego sezonu
Ale ten Peter wymiata jakby tak zgromadzil wszystkich "nadzwyczajnych" na jakims koncercie dla paranormalnych^^ to by mial wypas^^
no wlasnie przed chwila obejrzalem ostatni odc. 1 serii
tylko mam problem ze scaignieciem 1 odcinka 2 serii ;(
morgoth ty uzywasz tej samej stronki co ja powiedz mi jak scaigneles 1 odcinek 2 serii ktory nie wazy 700 MB tylko 350 ??
chyba ze sciagnales 700
A jakbys nie zauważył do tej pory to tych 3 godzin nie trzeba czekac na nastepne sciaganie^^
Wystarczy odłączyc kabel USG jak masz router albo poprostu odłaczyc modem^^ na chwile (10 sec) i wtedy wejsc w rapida link i po sprawie( mi sciagniecie jednego odcinka zwykle zajmuje okolo godziny)^^