Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wysłany: 2007-12-20, 15:56
a ja oglądnełm kilka pierwszych odcinków i szczerze mówiąc zaciekawił mnie. Jest całkiem inny od wszystkich.. zamierzam sciągnąć więcej odcinków od razu jak wymienię kompa
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
a mi sie zdaje ze tvp1 nie wyemitowalo calej pierwszej serii
bo na ich stronie jest opis tylko 18 odcinkow
ale jak wyemituja 2 to bedzie fajowo nie bede musial sciagac
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 2810 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-12-22, 19:23
można do nich mejla napisać, w sumie z polsatu zwykle ktoś odpowiada, więc może i z tvp się postarają ;P
_________________ Niech zgaśnie słońce i nie będzie jutra...
2 sezon juz bylo widac ze nie wiedzieli co robic, a trzci to troche hu**wo bo wyglada mi to na powtorke 1 sezonu powrot sylara
kto to wie, gdzies w jakichs wiadomosciach slyszalem ze ci scenarzysci maja niezle wymagania i trroche moze to trwac, a oni nie maja scenariusza do ani jednego odcinka (to tesz gdzies slyszalem )