Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Polecam kazdemu ten serial.. jest cudowny
Nie pomyślałabym nigdy, ze mnie tak bardzo wciągnie..
Nie wiadomo jeszcze jak z następnymi odcinkami, aczkolwiek skńczyło się w takim momencie...
Niewiadomo co się stanie z Niki; czy przeżyje..
Czekam z niecierpliwością na jakiś znak od scenarzystów..
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Mam 2 sezon od lutego chyba ale dopieo dzis sie zebralam i zaczelam ogladac. zrobilam sobie mala pzrerwe, przede mna 4 odcinek. Lubie ten serial pomimo ze jest takie troche sf xD.
o super, nie moge sie doczekac. skonczyl sie bardzo ciekawie i nawtjak bedzie jeszcze z 5 sezonow to bede ogladac bo ten serial ma w sobie cos co nie pozwala sie od niego oderwac
No Niki to niki ale ciekawe co z nathanem... czy peter fo uzdrowi podajac mu swoja krew? Kurcze i ten sylar w ostatnim urywku. Denerwuje mnie ten koles i ta naiwnosc ludzi ktorzy mu ufaja