Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Skoro to już naprawdę koniec... <cicho pociąga nosem>
To chciałabym wam podziękować za te wszystkie godziny, które spędziłam z waszym opowiadaniem. Za te chwile śmiechu, ale i łez, radości, ale i troski o losy naszych ulubieńców. Stworzyłyście tam wspaniałe postacie, nierzadko lepiej zarysowane niz w oryginałach I teraz serio przyda się jakiś odwyk
_________________ I've got more wit, a better kiss,
a hotter touch, a better fuck...
No to jak wszyscy tak długo dziękują i tego no to może ja tez.
Nigdy,powtarzam nigdy nie czytałam lepszych opowiadań.Realistyczne wydarzenia,postacie. Ten czas który spedziłam czytając te wszystkie Wasz wytwory wyobraźni uważam za czas który nie przepadł.Za czas który został słusznie poświęcony.Bo było warto. Te sytuacje dzieki którym nie raz prawie płakałam ze śmiechu i gdyby komputer zył wziąłby mnie za wariatke i zaraz by z kaftanem musieli przyjeżdżać. Te chwile powagi,które doprowadziły ze czasem miałam aż dreszcze,te chwile w których płakałam. za to wszystko serdecznie Wam kochane dziękuję :*
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 2807 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-03-19, 18:51
ja pierdziele...ej no weźcie...
*zbiera się w sobie* nie będę ryczeć nie będę ryczeć...eee.
_________________ Niech zgaśnie słońce i nie będzie jutra...