najlepsze byly muminki...nawet lepsze niz smefry. a ja nie wiem gdzie sa moje pokemony....mialam ich mase! wymienialismy sie w szkole. Pamietanm ze mialam w takim rozowym pudelku od pozytywki i pudelko znalazlam a zetonow nie ;(
ehh... muminki to był moj nałóg...
ale się buki bałąm strrasznie..
no i jeszcze uwielbiałam tego runcajsa śmiesznego... ^^
i Dragon balla ( z tatą oglądałam codzieniie ) i sailor moona
a z seriali to zbuntowane anioły itd i jeszcze kiedyś był tai "katalina i sebastian" to teżuwielbiałam i się bawiłam w to nawet...
dokładnie tak samo mowiłam...
ale moja siostra jest nieco bardziej wnilkiwa... ogląda ostatnio i placze... pytam sie czemu a ona :
"bo ta buka nie ma kolegów! i w beeek...
Co wy z ta buka.... jakos w zeszlym roku we "wakacjony" chyba lecialy i se zobaczylam xd z bratem 19-letnim xD tez stwierdzil ze sie Buki bal i boi xd. Przeciez nie jest taka strasznaxD
Telenowele mexykanskie to cos co edzik ogladala codziennie. Lus maria, aniol, poslaniec szczescia... z dziadkiem zawsze ogladalam. Dwa pierwsze byly boskie. Luz marie to ze trzy razy ogladalam i zbuntowanego tez Ten Sergio czy jak mu tam mi sie podobal xd
eeee... ja kiedyś szalałam za tym od Mili ze zbuntowanego... jak mu tam???
on taki... mnmnm...
jak tak teraz o nim pomyśle...
aa ten szofer był najlepszy... i ten jego kumpel...
i panienka Victoria...
To tak jak moim + Mała Mi W ogóle bardzo lubie ta bajkę do dziś
Jak byłam dzieckiem to pamiętam "Brygadę RR", zawsze to oglądałam, szkoda, że nie puszczają tego teraz, fajne akcje tam były
eee tam.. włuczykij i tylko włuczykij... najładniejszy i taki rockers z niego od razu widać ^^ no i tajemniczy i mądry zarazwem... (chyba się zakochałąm )
Wiek: 16 Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 130 Skąd: z ulicy sezamkowej
Wysłany: 2008-07-21, 09:24
Bo sie wszyscy buki boją xD
Ja też się bałam. Jakiś taki klimat stwarzała..
I tak najlepszy był włóczykij, lubiłam jak grał na harmonijce ^^'
Cytat:
Luz marie to ze trzy razy ogladalam
o, lucecita była fajna ;>
zawsze po szkole leciała, chociaż esmaraldą tez nie pogardziłam ^^
Pamiętam, w swoim jakims zeszyciku z wieku ok 5-7 lat miałam pozapisywane wszystkie pary z telenoweli. I ten ich napis na końcu każdej telenoweli. FINN xD
Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 949 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-07-21, 09:31
Roe napisał/a:
Bo sie wszyscy buki boją xD
Ja tam buki się bałam, jak byłam mała... Teraz mam niedługo 15 lat i już się nie boje...
Jak oglądałam bukę to się zawsze pod stół chowałam
A z bohaterów to najbardziej lubię Małą Mi No i Ryjka Lubi się bać jak ja xD
Zdjęcie się nie wyświetla.
Wrzuć na jakiś serwer np. imageshack, photobucket itp, nie kopiuj linków bezpośrednio, bo istnieją przed tym pewne zabezpieczenia, np. takie jak to.
agulec.
Wiek: 16 Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 130 Skąd: z ulicy sezamkowej
Wysłany: 2008-07-23, 10:59
Fajna była ta piosenka, jak sie bajka zaczynała ;>
I pamiętam jeszcze, że zawsze oglądałam ze starszą siostrą Beverly Hills;) Ani jednego odcinka nie można było przeoczyć xD Fajnie, że teraz powtarzają ten serial
E tam, jak muminki to tylko paszczak i wluczykij! Paszczak boski chlopak jest... no ale zeby nie bylo zdjecia w necie to juz szczyt...takie gowienko tylko znalazlam
i bobulek
Wiek: 17 Dołączyła: 14 Lis 2008 Posty: 59 Skąd: Black Wall Steet
Wysłany: 2008-11-14, 23:31
Ojj pamiętam przede wszystkim Xena i Herkules ;P Trzech małolatów ninja, Buffy ta z serialu postrach wampirów, Motomyszy z Marsa, Harry Potter do teraz go lubię choć już tak mnie do filmów nie ciągnie raczej do książek. Poza tym lubiłam oglądać Aladyna.
A słuchałam oczywiście Britney Spears byłam jej fanką a następnie Eminema od czasu kiedy wydał swoją pierwszą płytę.