Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, forum, download, napisy, odcinki, tapety, sezon 3 trzeci, wentworth miller, rmvb, avi, torrent

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Sezon 4:

Konkurs na najlepszy artykuł filmowy - www.konkurs.filmowo.net

Do wygrania: 4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Jak i kiedy zaczęłą się wasza przygoda z PB?
Autor Wiadomość
Ble 
C-Note

Wysłany: 2007-09-27, 20:05   

Większość, ale jednak nie wszyscy... :P

Viper 
Sara Tancredi

Wysłany: 2007-09-28, 11:53   

Dobrze, że niektórzy są oryginalni :mrgreen:

Alice_in_Chains 
Sara Tancredi

Wysłany: 2007-09-28, 21:40   

ktoś musi byc oryginalny :lol:

Viper 
Sara Tancredi

Wysłany: 2007-10-01, 10:23   

Jak oglądał ktoś po raz pierwszy na telebimie to powiem, że jest :lol:

sseebbaa244 
Świeżak

Wysłany: 2007-10-01, 21:33   

Ja pierwszy raz oglądałem reklamę w TV i mi się spodobało bo lubię takie filmy ale ten jest szczególnie fajny.

Thimek 
Świeżak

Wysłany: 2007-10-03, 19:47   

Włączam sobie ty w niedzielę Polsat i myślę sobie co tu znowu za odgrzewane kotlety puścili a okazało sie ze to nie jaki PB zacząłem oglądać jakieś 4 zdążyłem zanim kupiłem na bazarze całe 2 serie za 10 zł xDi tak się zaczęło a teraz to tylko ściągać mi pozostaje :P

Bluelock 
Tweener

Wysłany: 2007-10-06, 13:30   

U mnie w szkole/na osiedlu każdy ogląda PB, a ja tylko czytałem różne info o tym serialu.

Wczoraj postanowiłem zacząć swoją przygodę z tym serialem i teraz właśnie oglądam 13 odc. pierwszej serii. Super film.

Piotrek1230 
Sara Tancredi

Wysłany: 2007-10-15, 12:40   

zacząłem oglądać w polsacie a potem to już na kompie

Oktarynka 
Fernando Sucre

Wysłany: 2007-10-15, 12:43   

Noo ja też XD. Mama pewnego dnia wyskoczyła zza rogu i zaczęła gestykulować: "Klaudia! Klaudia! Fajny serial i są tam sami FACECI! W tym jeden ma dziary na całym ciele!" Na to oktarynka: "Super!! Chomy oglądać!"
Tak to było 8).

Ms_psycho 
Fernando Sucre

Wysłany: 2007-10-15, 20:47   

Brat >> Nowy Serial na jego kompie >> Ms_psycho i pierwsza od dawna zarwana noc.

Moran 
Świeżak

Wysłany: 2007-10-15, 20:48   

Polsat pierwsze dwa odcinki :D

Sebastian66i6 
John Abruzzi

Wysłany: 2007-10-16, 14:06   

1i2 odcinek w polsacie - potem komp.

yrek 
Tweener

Wysłany: 2007-10-21, 16:51   

Jeśli dobrze pamiętam dobry rok temu poranne poniedziałki w szkole byly nie do zniesiania. Skazany na śmierć był na ustach wszystkich w mojej szkole. A ja jako zagożały fan Lost-ów nie wierzyłem tym wszystkim zachwytom bo nie może być nic lepszego od Zagubionych. Dokładnie tydzień temu postanowiłem z nudów to sprawdzić... I chyba się uzależniłem. Lepiej późno niż wcale.

Stawiam te 2 serial na równi.

Sebastian66i6 
John Abruzzi

Wysłany: 2007-10-21, 17:38   

yrek napisał/a:
Jeśli dobrze pamiętam dobry rok temu poranne poniedziałki w szkole byly nie do zniesiania. Skazany na śmierć był na ustach wszystkich w mojej szkole. A ja jako zagożały fan Lost-ów nie wierzyłem tym wszystkim zachwytom bo nie może być nic lepszego od Zagubionych. Dokładnie tydzień temu postanowiłem z nudów to sprawdzić... I chyba się uzależniłem. Lepiej późno niż wcale.

Stawiam te 2 serial na równi.

Fajna historia ale ze stwierdzeniem że te seriale są równe się nie zgodzę.. Ja zdecydowanie wybieram PB. Lost w ogóle nie przypadł mi do gustu.

quail 
Świeżak

Wysłany: 2007-10-23, 22:36   

koleżanki ze studiów przez cały poprzedni rok zachwycały się PB, wymieniały płytami z nowymi odcinkami, miały tapety z Michaelem i dzwonek smsa związany z filmem. Ale mnie to jakoś nie pociągało - nawet nie miałam czasu żeby oglądać jakiś serial.
Jakoś na początku września pożyczyłam od znajomego płytki z filmami bo chciałam sobie pozgrywać jakieś na kompa. Wśród płyt było też 12 pierwszych odcinków PB. Z ciekawości zaczęłam oglądać... no i cóż - wciągnęło mnie ;)
wczoraj skończyłam pierwszą serię i zaczęłam drugą, gdyby nie brak czasu pewnie dawno bym już skończyła ;)

anecia8210 
Świeżak

Wysłany: 2007-10-25, 23:23   Aneta

Moja przygoda z serialem zaczela sie na poczatku 2006 roku,gdy tv angielska wręcz "trąbiła" o super nowym serialu, a ze los chciał,ze akurat wracalam z pracy o tej porze,co go nadawali to się wciagnełam. Po 1 wszej serii nie mialam czasu na 2 serie,jednak serial o mnie pamietał i zaczeł sie pojawiać tam gdzie JA,czyli znowu poza granicami tym razem w tv włoskiej,ale rozpacz była wielka gdyz mało rozumialam:PPP. Jednak spotkałam dobra duszyczke i podrzuciła mi na plytkach-kilka dni od 8-18stej z przerwą na toalete i jedzonko:)))) A 3 serii nie pozwole ucieknąć i podjęłam decyzje o sciaganiu !

Sebastian66i6 
John Abruzzi

Wysłany: 2007-10-26, 23:12   Re: Aneta

anecia8210 napisał/a:
Moja przygoda z serialem zaczela sie na poczatku 2006 roku,gdy tv angielska wręcz "trąbiła" o super nowym serialu, a ze los chciał,ze akurat wracalam z pracy o tej porze,co go nadawali to się wciagnełam. Po 1 wszej serii nie mialam czasu na 2 serie,jednak serial o mnie pamietał i zaczeł sie pojawiać tam gdzie JA,czyli znowu poza granicami tym razem w tv włoskiej,ale rozpacz była wielka gdyz mało rozumialam:PPP. Jednak spotkałam dobra duszyczke i podrzuciła mi na plytkach-kilka dni od 8-18stej z przerwą na toalete i jedzonko:)))) A 3 serii nie pozwole ucieknąć i podjęłam decyzje o sciaganiu !

Mamy nadzieje ze z forum ! :) i gratulacje wytrfałosci :): P

niunia 
Michael Scofield

Wysłany: 2007-10-26, 23:27   

kiedys ogladnełam jeden przypadkowy odcinek.. i tak mi sie spodobało, ze ogladac do dzis :)
tymczasowo moj najlepszy fillm w tv.. jedyny, ktory wywiera na mnie takie emocje, i przezycia.
eh, nie do opisania. ;-) polecam go kazdemu.

~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a ;)

anecia8210 
Świeżak

Wysłany: 2007-10-29, 16:12   Aneta

No oczywiscie, ze z forum mam 3 serie:)) tylko tutaj wchodze no i przy okazji gratulacje dla zalyzyciela tej stronki. Jestes wielki i bardzo pomocny. pozdrawiam

piotrek199 
Świeżak

Wysłany: 2007-11-17, 20:46   

Moja przygoda zaczeła się także od polsatu ale nie od samego początku.Zaczolem od 6 odc

rafikiii 
Świeżak

Wysłany: 2007-11-18, 21:30   

Generalnie obejrzałem kilka odcinków pierwszej serii, ale bardzo... po macoszemu, oglądałem TzG XDDDDDD na TVNie, i gdy była reklama przełączałem, nie zaciekawiło mnie to. Na wakacjach zacząłem oglądać powtórki, bardzo polubiłem ten serial! Teraz każdy wieczór niedzielny spędzam oglądając mój ulubiony serial ;)

Forever together immortal...

hostessa 
C-Note

Wysłany: 2008-01-03, 22:22   

Ja zaczęłam oglądać dopiero od powtórek 1s. na Polsacie w wakacje, bo wcześniej jakoś mnie nie kręciło, a moje siorki oglądały regularnie.

www.went-michael.blog.onet.pl

*Madziula* 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-01-03, 22:31   

hostessa napisał/a:
Ja zaczęłam oglądać dopiero od powtórek 1s. na Polsacie w wakacje
ja też ;) po prostu po maturze wróciłam na moje kochane forum a tam wszyscy zachwycali się T-Bagiem... no i w końcu aby wiedzieć o czym gadają włączyłam sobie polsat... i utknęłam na dobre ^^

Hello Mrs. Hollander! They say a good woman is hard to find. Well that's true you must be a very, very, very good.
Don't be afraid. Teddy's home.

Tanira 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-01-04, 14:18   

pierwszy odcinek na polsacie i juz wiedziałam ze to bedzie cos xD

Clementine 
Świeżak

Wysłany: 2008-01-04, 18:10   

ja zaczęłam oglądać na Polsacie, włączyłam z ciekawości po tym jak był ten serial tak reklamowany i mnie wciągało, 2 sezon już ściągnięty z netu oglądałam na kompie tak samo jak teraz 3 sezon

Odpowiedz do tematu