Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, forum, download, napisy, odcinki, tapety, sezon 3 trzeci, wentworth miller, rmvb, avi, torrent

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Sezon 4:

Konkurs na najlepszy artykuł filmowy - www.konkurs.filmowo.net

Do wygrania: 4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Jak i kiedy zaczęłą się wasza przygoda z PB?
Autor Wiadomość
Babydoll 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-01-24, 16:32   

Moja historia nie jest zbyt oryginalna... Kiedy prawie cała moja klasa, większość rodziny i połowa osiedla była zaaferowana pierwszym sezonem, ja myślałam: "podniecają się jakimś dennym serialem". Nie widziałam ani jednego odcinka. Ale wreszcie nadszedł ten chwalebny dzień - mój ojciec przyniósł do domu kilka epizodów na dvd... Najpierw niby to zerkałam, niby nie... A potem siedziałam po nocach przed telewizorem :mrgreen: The end :-D

CzaT 
Świeżak

Wysłany: 2008-01-24, 16:39   

O PB dowiedziałem sie od kumpla i zaczołem oglądać gdy skonczył się pierwszy sezon a drugi był juz w necie to sobie cały sciogłem na kompa obejzałem wszystkie odcinki w 3 dni i od teraz pobieram 3 sezon .

kuba107 
Tweener

Wysłany: 2008-01-24, 17:34   

ja oglądałem od począdku na Polsacie 1i 2 serię
a ściągać 3 sezon zacząłem dokładnie od momentu gdy w TV leciał 21 odzinek 2 sezonu

Alexxa 
Lincoln Burrows

Wysłany: 2008-01-24, 18:38   

Będąc na obozie, co chwile leciała reklama Prisona w TV. Mnie to jakoś nie zainteresowało, ale potem kolega opowiadał mi cos o tym, przeslal jakies linki i tak sie wkrecilam na dobre. :mrgreen:

igorro 
Świeżak

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2008-01-29, 18:27   

No moja zaczęła tak ze jak ze jak w Polsacie leciała pierwsza seria to na początku nie obejrzałem pierwszego i drugiego odcinka;p Ale jak zobaczyłem ze leci już 3 to jak go obejrzałem tak już sie oderwać nie moglem od następnych;p

God bye and god luck!

madamebutterfly 
Lincoln Burrows

Wysłany: 2008-01-29, 18:40   

jak zaczęłą się moja przygoda???

no cóż zaraził mnie tata.....
najpierw nie chciałam oglądac bo myślałąm że to strasznie nudne... :P ale raz dałąm się namówić i obejrzałam eden odcinek... a potem, przez kolejne 30 godzin całe dwie serie :P ( no byłam parę razy w łazience, i raz w kościele ale tak to bez przerwy :P ) no na trzecią niestety musiałąm czekać.... :P :P:P

"....PEACE, LOVE EMPHATY.... "

Xaneta 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-01-30, 17:28   

Oczywiście Polsat chociaż na początku nie oglądałam bo stwierdziłam że to beznadzieja a potem...PB is my love xD

Ania1991_ck 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-01, 10:54   

Zaczęłam w polsacie. Obejrzałam 1 serie ale ostatnie odcinki przegapiłam. Więc postanowiłam ściągnąć je z neta. Jak już ściągnęłam te 2 odcinki to za ciosem poszła cała 2 seria. I tak sie zaczęło. Potem to już było oczekiwanie na 3....

janekxx 
Świeżak

Wysłany: 2008-02-12, 18:00   

Witam
Moja przygoda z prison break wygląda tak:
zaczęło się to ok. 3 lata temu zaraz po wyjściu chyba 6-tego odcinka I sezonu. Kumpel powiedział mi że ma kilka odcinków serialu z jakimś ''gościem'' który chce uciec z więzienia.
Wziąłem od niego te odcinki i zacząłem oglądać. Nie spodziewałem sie że ten serial tak mnie wciągnie, ponieważ wcześniej to nie lubiłem oglądać seriali.
Tak mnie wciągnęło że nie mogłem się doczekać kolejnych odcinków i tak już zostało :mrgreen:
Moim zdaniem I sezon był najlepszy :-)

pozdrawiam ;-)

Linc 
Świeżak

Wysłany: 2008-02-13, 12:45   

Ja to cos na początku emisji 1 sezonu słyszalem ze ma byc taki fajny serial ale mowie na bank jakas sieczka ale cos mnie korcilo i obejzałem i pozniej nie mogłem wytrzymac bez 2 i 3 odcinka i tak sie zaczeła przygoda z PB

agulec 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-13, 12:53   

Hm.. u mnie to było tak, że PB zaczęli oglądać moi rodzice i opowiedzieli mi przez telefon, że 'jakiś kolo wytatuował sobie plan ucieczki z więzienia, bo chce wyciągnąć stamtąd brata'. I jakoś mnie to zaciekawiło - zupełnie nie wiedzieć dlaczego po takim opisie --' ..i postanowiłam obejrzeć jeden odcinek. A dalej już poszło z górki :]
Things will go my way..

$Nero 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-02-13, 13:27   

U mnie to było tak. Kolega taty zgrywał nam często na płytki jakiej ciekawe filmy. Raz zgrał Prison Break - odcinki od 1 - 12 I sezonu. Nie chciało mi się oglądać i pamiętam, że poszedłem pograć na kompie. Jednak raz nie miałem co robić i sobie to włączyłem - od 2 odcinka i mnie wciągnęło ;p
To było na początku grudnia 2006. Wszystko nam zgrywał kolega taty, ale jako że nie mogłem wytrzymać do kolejnego odcinka - zacząłem 3 sezon sam zgrywać ;]

Sygna - By me ;)

Sebo160186 
T-Bag

Wysłany: 2008-02-14, 00:34   

U mnie zaczeło się od Polsatu,początkowo mnie nie wciągneło lecz tak ok 6 odcinka zaczołem oglądać uważnie każdy odcinek, puźniej już miałem cały sezon 1 i za niedługo 2.
sezon pierwszy oglądałem chyba z 3 razy drógi sezon 2. teraz 3..................

Starfire 
Świeżak

Wysłany: 2008-02-14, 17:31   

ja ymm.... z TV, reklama wpadla mi w oko, specjalnie na poprawiny kuzynki nie poszlam zeby obejzec 2 pierwsze odcinki PS :P potem zaczelam sciagac z neta 1 i 2 sezon teraz zaczynam 3:)

Konrad999 
Świeżak

Wysłany: 2008-02-23, 14:33   

Ja żem się dowiedział z reklamy w TV i jakoś mnie zainteresowało no i zacząłem oglądać

http://www.warbladepoland.fora.pl

John Abruzzi 
Sara Tancredi

Wysłany: 2008-02-23, 14:43   

A mnie z poczatku to nie zaciekawilo (teraz z perspektywy czsu sam sie sobie dziwie). 1 sezon obejrzalem dopiero w powtorkach w wakacje. Przynajmniej dzieki temu nie musialem dlugo czekac na 2 sezon :-D

MACIEK ZIENTARSKI TRZYMAJ SIE !!!

Radekk11 
Tweener

Wysłany: 2008-02-23, 15:09   

prawde mówiąc to z początku nie ogladałem tego wcale ale pewnego razu gdy byłem u kolegi nagrywać jakąś płyte to w tym czasie on włączył właśnie mi pierwszy odcinek i tak mnie to zaciekawiło że obejrzałem wszystkie i tak to sie właśnie zaczęło xD

madamebutterfly 
Lincoln Burrows

Wysłany: 2008-03-15, 11:46   

hmn... ja kiedyś ( od razu jak zaczeli to puszczać w polsacie...)
obejrzałam jakieś 2 odcinki i uznałam że to nuda.. (miałąm dałna, wiem :P )
dopiero potem tata mnie do tego przekonał a że miałam od razu 2 sezony na kompie to 30 godzin z rzędu gapiłąm się w monitor :P

"....PEACE, LOVE EMPHATY.... "

Aglek 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-03-15, 15:57   

Ja nie miałam polsatu... Nie chciało mi się ściągać... Cała moja klasa o tym dudniła, a ja wiedziałam tylko tyle, że facet poszedł do więzienia aby z niego wyjść.. Aż pewnego chwalebnego dnia... Mój znajomy co pracuje w VIVA! (gazeta) dał mojemu tacie kilka gazet :) (Nie mieszkam w Warszawie a mój znajomy tak więc to było trudne... :)) W jednej z owych gazet była płyta z dwoma pierwszymi odcinkami Prison Break! Natychmiast obejrzałam i od tego czasu on mi załatwia wszystko co obecnie jest w VIVA! Seriale! Teraz jest połowa 2 sezonu! Obejrzałam wszystko co było w gazecie plus sezon 3... Zostało mi 10 odcinków 2 sezonu i mam zamiar czekać... :) Nie ściągne!! Będe silna!!:)

av -mój słodziak :* sygna - Hand :*

Handcannon 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-03-15, 23:45   

Moja przygoda zaczeła sie tak widiziałem reklame na Polsacie myślałem że ot jakaś wiocha ;) lecz moja mam powiedział że to może byc niezły serial obejrzałem 2 pierwsze odcinki i nie spodobało mi sie, lecz od 3 w góre zaczeły :D a ściągać zacząłęm w wakacje temtego roku bo nie mogłem wytrzymac do drugiego sezonu :D

Siriondel 
Świeżak

Wysłany: 2008-03-16, 14:42   

Jak w wielu przypadkach, zacząłem od Polsatu po obejrzeniu reklam. Pamiętam do dziś, że obiecałem sobie, że punktualnie zasiądę przed TV na pierwszy odcinek, ale oczywiście, jak to ja, spózniłem się do domu :-) I zaczęło się - po obejrzeniu całości na Polsacie: mania, muzyka, strony internetowe (dziś mi trochę przeszło ;-) )... ściągnąłęm sobie drugi sezon z sieci, a trzeci dość niedawno zgrałem od kumpla. I czekam na następny!
i z wrogami jazda...

Madzialena 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-03-30, 05:22   

Ja całą pierwszą serię pożyczyłam od koleżanki i oglądnełam w ciągu 2 dni (podobnie zresztą moja mama :P ) Drugą i trzecią serię za jednym zamachem oglądnełam przez Święta Wielkanocne :mrgreen: Zajęło mi to 3 dni.

agulec 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-03-30, 13:00   

Madzialena napisał/a:
Zajęło mi to 3 dni.

oO jedna seria dziennie xD szacun, ja bym nie dała rady xD kiedy Ty spałaś..?

ja dwie serie oglądałam w TV, a trzecią już ściągałam razem z Wami tu wszystkimi :D
Things will go my way..

Madzialena 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-03-30, 15:03   

Siedziałam do 4-5 nad ranem. :mrgreen: Nie mogłam się oderwac od monitora :mrgreen:

Ania1991_ck 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-04-01, 11:59   

Ja obejrzałam rekordowo 6 odcinków jednego dnia wstałam potem z oczami jak grosiki ale nie żałowałam-nowy dzież nowe odcinki. Maniaczka byłam totalna.

Odpowiedz do tematu