Ja zaczęłam oglądać w Polsacie, ale znudziły mi się te odcinki z lektorem i z reklamami ciągłymi i jeszcze cały tydzień czekania na kolejny odcinek. Obejrzałam, więc tak od połowy 1 sezonu we własnym zakresie, w kilka dni cały 1 i 2 sezon...No i teraz 3 oczywiście...
Ja po raz pierwszy zobaczyłam ten serial na Polsacie. Pewnego wieczoru nic nie było ciekawego w telewizji, więc stwierdziłam, że zobaczę ten serial o którym wszędzie trąbią i bardzo mnie wciągnął zwłaszcza po drugim odcinku. Teraz to cała moja rodzina go ogląda, bo ich namówiłam
Wiek: 16 Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 135 Skąd: z ulicy sezamkowej
Wysłany: 2008-07-14, 19:48
A ze mną było inaczej niż ze wszystkimi, którzy zaczęli to oglądać od 1 odcinka.
Nie oglądałam w ogóle całej pierwszej serii. Zaczęłam od 6 odcinka drugiej, bo nudziło mi się w domu, a PB akurat się zaczynał ; ) Pomyślałam sobie tak jak Mahonia, a co mi tam, obejrzę ten super serial. Nie żałuję ; ))
Roe, pewnie nie ma czego żałować. Ja obejżałam 1 serię w telewizji, a drugą już z internetu. No i potem poszło już za ciosem i wszystko obejżałam nadal będę oglądać.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"