jestem rozbita na 1500 małych kawałeczków i nie mogę się pozbierać, a bałagan w moim pokoju wcale mi w tym nie pomaga. Mam tyle na głowie, że ze stresu mam jakieś drgawki i zaraz zwariuje. Jednym słowem: KRYZYS OO.
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
nie no nie no nie nie nie nie. Nie wytrzymam. AAAAAAAaaaaAAAA...!!!! nie na widzę tego dnia. Zaraz ktoś zginie. Co tam robiła ta CZERWONA BLUZKA?!?! oO
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3097 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-01-28, 00:31
oj wspólczuje...ja ostatnio prałam bluzkę w płynie do mycia naczyń ^^
hmmm...teraz czuję się całkiem całkiem. Poczekamy za dwie godziny, walnę tu posta pod postem i będę się użalać ile wlezie jak to mi jest źle jak mi się spać chce że już bym poszła a nie mogę że oczy bolą głowa stawy itede xD
_________________ Biegnie Wiewiórka przez las,
złotych liści ma po pas.
podsumowywując: wstałam dzisiaj o 13.30 nie wiedzieć czemu, zamówiłam pizze, która była niedopieczona, mój współlokator wkurzał mnie cały dzień, siedzę i robię a postęp mojej pracy równa się minus jeden, mam różowe ciuchy, a zupka którą sobie właśnie zrobiłam trochę za bardzo mi sie rozwodniła --'
żyć, nie umierać.
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3097 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-01-28, 03:29
dzięki ;* ^^
Cytat:
mam różowe ciuchy
skoro Bridget Jones mogła mieć niebieską zupę... ;P
Hmmm...głowa pęka cóż za udręka, etopiryny brak goździkowej ani widu ani słychu. Muza w mp3 na full żeby nie usnąć, jeszcze tylko jeden z naszych wspaniałych polskich, niedouczonych półgłówków i będę mogła się położyć na całe trzy godziny. Rano pakowanie w 10 minut i tłuczenie się busem z notatkami w ręku. A do tego mam wrażenie, że całe moje kucie idzie na marne...hmm...
_________________ Biegnie Wiewiórka przez las,
złotych liści ma po pas.