Witam wszystkich, chce się dowiedzieć jak każdy z was trafił na nasze świetne forum Prison
Break, czy to jest jakaś stronka, toplisty czy też same google.pl? Czekam na odpowiedzi.
Dusqmad» Dodałem ankietę. Zapraszam do głosowania.
A, ja tu trafiłem po przez inne forum PrisonBreak, ale chyba nie będę reklamował żeby nikt stąd na tamte nie przeszedł, jakiś gość tam zareklamował to ja wszedłem i od razu mi spodobało się i już zostałem.
Wysłany: 2007-09-25, 14:19
No ja równiez ze wspaniałego, ciekawego, genialnego (blablabla) forum filmowo.net Ale cos mi się wydaje, że się na ankiecie machnęłam i coś innego dałam...
Zapraszam również pozostałych użytkowników do wypowiadania się w tym temacie i głosowania. Jeśli znaleźliście forum poprzez google to wpiszcie pod jakim hasłem szukaliście. Takie informacje mogą mi się przydać przy pozycjonowaniu i promocji forum, także będę wdzięczny za wasz udział w tej ankiecie.
Ja szukałem stron, z których mogę pobrać odcinki PB i trafiłem tutaj . Zarejestrowałem się, bo to był jedyny sposób, aby coś pobrać. W każdym razie podoba mi się tutaj i chyba tu zostanę .
W ankiecie opcja nr 4 .
Ja szukałam "Śmierć Sary e 03x04" czy coś podobnego w google ^^ Bo chciałam sprawdzić, co na ten temat sądzą inni użytkownicy. No a potem okazało się, że panuje tutaj całkiem przyjemna atmosfera, to się zalogowałam i tak oto jestem ^^
_________________ 'Nie wszystko można kontrolować...'
Ja trafiłem tutaj przez przypadek weszłem na jakieś forum nie pamiętam jakie, kliknałem coś, też nie pamiętam co i znalazłem się tutaj. I bardzo się z tego ciesze.
Ja trafiłem tutaj przez przypadek weszłem na jakieś forum nie pamiętam jakie, kliknałem coś, też nie pamiętam co i znalazłem się tutaj. I bardzo się z tego ciesze.
My też się cieszymy że z nami jesteś Im więcej osób tym lepiej
przypadkowo, przez wyszukiwarke znalazlam te forum.
i cieszę, sie ze tak sie stało, do tej pory to najlepsze forum jakie widzialam.
ciesze sie ze moge tu być, z wami
pozdrawiam ;*
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a