Jestem za Susan. Mimo negatywnych stron jej charakteru, można w niej ujrzeć wiele cech pozytywnych, podoba mi się taki typ osobowości, którego nie do końca można przejrzeć i który zawsze czymś zaskoczy. Przeżyła wiele i niestety popełniła wiele błędów, jak każdy z nas w końcu. Choć gra w zasadzie czarny charakter, odczuwam sympatię wobec tej postaci. No i mistrzowski patent twórców z Jej nazwiskiem
_________________ Znajdziesz mnie tu, gdzie trwa ciągle walka,
Walka z czasem,
Z samym sobą
i z wrogami jazda...
A ja głosuje na Suzan (Gretchen czy jak kto woli) jest bardzo ciekawą postacią zaskakiwała mine z odcinka na odcinek a co ona może za to że pracuje dla firmy wykonuje swoją prace, a może jest tak samo szantażowana jak Mahon ,myśle że nie jest ona taka najgorsza. A co do Whistlera to ma drugie miejsce też jest bardzo zagadkowy tak faktycznie to nie wiemy co jest prawdą o nim a co nie,2 nazwiska, rybak,co jeszcze?
Susan jest silną złą kobietą :twisted: Po prostu cudna ^^
własnie mozna. To postac która najbardziej w gruncie rzeczy mnie irytuje w tym sezonie, bo wszystko kreciło sie wokół niego, a nic nie zostało wyjasnione.
Takze Jamsa zaczynam od jakiegos czasu utozsamiac z tym wszystkim, co spowodowało ze ten serial zaczyna powoli tracic swój dany poziom
Wiek: 16 Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 130 Skąd: z ulicy sezamkowej
Wysłany: 2008-07-18, 19:36
Ja tam lubię takie mendy w serialach. Nie ma to jak porządna szuja. ; )
Chociaż masz trochę racji, dużo się wokół niego działo, a niewiele wyjaśniono...
Wysłany: 2008-09-24, 19:52
Zagłosowałem na Whistlera, za tą jego tajemniczość, która pozostała do momentu ucieczki. Przez cały sezon nie wiedzieliśmy o nim niemal nic, i to w nim było najlepsze. W sumie nawet nie miałem na kogo innego zagłosować, bo reszty po prostu nie lubię.