hahaha zgadlem^^ calkowicie zgadywalem w zyciu nie widzialem tej gry^^ zgadywalem po tym ze kolo mial czarny stroj i bron^^...
dam scrina w ten sposob:(w inny nie umiem;P)
http://xboxlatino.files.w...191005_1big.jpg
zgadza sie , to Just cause. a czemu blisko ? Obie gry jakos mi sie kojarzą , w obu dosc wazną role odgrywa free-roaming , obie gry maja specyficzny egzotyczny klimat -Meksyk i wymyslone San Esperito.
temat stanal, nikt nie moze zgadnac ??
podpowiem ze w grze streuje sie nastolatkiem, chodzi sie po szkole (pozniej takze po miescie) i wypelnia misje ktore dostajemy czesto od innych uczniow lub nauczycieli
a z początku myslalem ze jakies GTA ^^ ale to raczej tam sie nie jest uczniem i nie bierze sie misji od nauczycieli nie gralem-.- nie wiem ale dobrze ze temat przywrocony
gra jest bardzo podobna do gta, robil ja tez ROCKSTAR i to jest to samo tylko ze chodzisz po ogromnej szkole i okolicach, pozniej po okolicznych miastach
gra wzbudzila duzo kontrowersji, poniewaz glownie chodzi o to zeby... bic innych uczniow mozna takze nauczycieli
dlatego nie wyszla w polsce ale od czego jest internet
gra jest bardzo podobna do gta, robil ja tez ROCKSTAR i to jest to samo tylko ze chodzisz po ogromnej szkole i okolicach, pozniej po okolicznych miastach
To jest kategoria