Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
no szkoda, bo mimo ze jej nie lubie to dadaje toche pikanterii do przebiegu akcji...
ciekawe by było jakby cos sie narodziło miedzy ja a Linckiem no i ciekawe co by powiedział na to Michael
wez... hehe alez by była ciekawa rodzinka i ta rodzinna atmosfera...
Póki co jeszcze go nie zabiła to moze by jej jakos wybaczył LJ ale Michael to wątpie... za Sarę...
... w sumie w tym wiwyadzie z Purcellem (wogóle co nazwisko -z purchawką mi się kojarzy ) że Linc bedzie z kimś sypiał (wiadomo w jakim sensie)... ciekawi mnie czy to bedzie susan czy moze kto inny....aaa moze ta Molly. Co myślicie??
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
tak tak Watsonie .. to moze być dobry trop..pamietacie jak na nią sie spojrzał na plazy...tym pełnym rządzy wzrokiem " o Sofia ładna .,..ty być moja", i tyle w sumie z nią przebywa teraz czasu... taaa to moze byc to
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
no no juz widze nowy szalony pomysł przyszedł komus do głowy! ale to dobrze przynajmniej mam o czym myslec jak mi sie nudzi
ale z ta Sofia to rzeczywiscie niezły trop, bo ta scena na plaży daje troche do myslenia
no ale ona przeciez jest zapatrzona w Jamesa jak w obrazek, chociaz...
o nie nie xD to tylko tak zeby odwrocic nasza uwage xD ona leci na Linca xD
Gadajcie tutaj o Susan a nie o Sofii jeżeli checie już gadać o Sofii to załóżcie sobie o niej temat jak nie ma go jeszcze bo tak to bez sensu się robi offtop i pomieszane zaraz będzie wszystko na forum.
KhAn
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Wysłany: 2008-02-15, 01:40
Kocham jak ta kobieta wymawia 'Lincoln'
Heloł LYnkoln xD
_________________ Niech zgaśnie słońce i nie będzie jutra...