Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, forum, download, napisy, odcinki, tapety, sezon 4 czwarty, wentworth miller, rmvb, avi, torrent

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Sezon 4:

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
John Abruzzi
Autor Wiadomość
Ble 
C-Note

Wysłany: 2007-10-15, 18:52   

No dobrze, ale wy cały czas mówicie o tym, że po 'powrocie z zaświatów' stał się wierzący... Był tak samo przed , jak i po...

Mela0607 
T-Bag

Wysłany: 2007-10-15, 18:57   

fakt, ale może oto chodzi, że jednak przedstawiono go już jako osobę, która wierzy w Boga, bo przecież wcześniej nie brali tego pod uwagę

Oktarynka 
Fernando Sucre

Wysłany: 2007-10-15, 19:23   

On tylko udawał. Majk mu do końca nie wierzył XD.

Mela0607 
T-Bag

Wysłany: 2007-10-15, 19:38   

Oktarynka napisał/a:
On tylko udawał. Majk mu do końca nie wierzył XD.

możliwe, ale jednak jako mój ulubieniec w PB stwierdzam iż facet powrócił na właściwą drogę, zemsta była tylko takim jakby dowodem, ale nie wiary tylko honoru, a Scofield mu jednak ufał, przecież sam John załatwił swoich ludzi planem Michael'a jeśli chodzi o Fibanacciego (czy jak mu tam było); każdy miał co do siebie wątpliwości czego nie można ukryć, bo przecież Scofield jak i Abruzzi mogli się nawzajem wyrolować; na szczęście tak się nie stało :D

Ms_psycho 
Fernando Sucre

Wysłany: 2007-10-15, 20:58   

To nawrócenie co prawda nie było pełne (jak już napisaliście nawrócony nie odcina ręki) ale nie da się ukryć, że stał się innym człowiekiem ;-)

mahones 
C-Note

Wysłany: 2007-10-17, 14:28   

Taka fajna postać a skończyła swój żywot i nie doczekała nawet 3 sezonu. Ale dlaczego właśnie on już bym wolał żyby zabrakło Burrowsa. :-P

Mela0607 
T-Bag

Wysłany: 2007-10-18, 21:33   

Linc nie jest za bardzo lubiany przez widzów, aczkolwiek wydaje mi się iż jego śmierć mogła by wszystko zmienić jeśli zważając już na to w jakim stanie byłby Scofield, skoro straciłby brata i Sarę, a tak to przynajmniej możemy Linc'a poznać "bliżej" i nieźle mu to zaczyna wychodzić :)

Sebastian66i6 
Lincoln Burrows

Wysłany: 2007-10-18, 21:40   

Ja Linca uwielbiam :-) nie wiem czemu widzowie go nie lubią, jest to jedna z najfajniejszych postaci... a jego cynizm w sezonie 3 jest świetny.

Mela0607 
T-Bag

Wysłany: 2007-10-18, 21:43   

mi tam był obojętny, ale teraz mi sie nawet podoba, w końcu zaczął myśleć, a pewnie nie lubili go za to iż jednak gra mu niezbyt dobrze wychodziła no i facet tylko, który potrafi się bić

Sebastian66i6 
Lincoln Burrows

Wysłany: 2007-10-18, 22:12   

Mela0607 napisał/a:
mi tam był obojętny, ale teraz mi sie nawet podoba, w końcu zaczął myśleć, a pewnie nie lubili go za to iż jednak gra mu niezbyt dobrze wychodziła no i facet tylko, który potrafi się bić

taka postać.. ja nie mam zastrzeżeń do gry Dominica.. w żadnym sezonie, w żadnym odcinku... :P

PokemonAdvanced 
Świeżak

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2007-11-06, 15:56   

Szkoda że zginął w 2 sezonie :(
Scofield 19:21:39
Im working it...

Mela0607 
T-Bag

Wysłany: 2007-11-06, 20:34   

no cóż... nic na to nie poradzimy, a jeśli chodzi o Dominic'a to jednak chyba grać potrafi skoro otrzymał nominację do tej australijskiej nagrody jednakże dla mnie nikt (oprócz T-Bag'a - chociaż ostatnio się "psuje") nie pobije John'a

Sebastian66i6 
Lincoln Burrows

Wysłany: 2007-11-06, 23:02   

Mela0607 napisał/a:
oprócz T-Bag'a - chociaż ostatnio się "psuje"
Dlaczego ?

Mela0607 
T-Bag

Wysłany: 2007-11-07, 20:50   

Sebastian66i6 napisał/a:
Dlaczego ?

Dlatego, że jeszcze przed premierą 3 sezonu mówiono o tym jaki T-Bag będzie okrutny; brutalniejszy niż był, a ja na razie tego w nim zobaczyć nie mogę... w 1 jak i 2 sezonie był rewelacyjny (wcielenie szatana); jego postać potrafiła przerazić wyglądem jak i osobowością, a tutaj nic specjalnego jeszcze mi nie uświadomił, chociaż nadal czekam na to iż jednak się rozkręci... oby tylko nienadaremno

Ana xD 
Świeżak

Wysłany: 2007-11-22, 20:47   

Ojojoj. :->
Postać do której mam szczególny sentyment. Wszystko (cała przygoda z PB) zaczęła się od jednej, dość banalnej (lecz bardzo wesołej xD) sceny w I sezonie.
Do dziś pamiętam sztywnego Abruzziego wyrzucającego maciupeńki gruz z kieszonki. Haha <gleba>. Ta scena była po prostu niesamowicie wyczepista (przepraszam za ‘niepolskie’, zniekształcone wyrazy, którymi chciałam wyrazić mój entuzjazm xD, no ale po prostu tego wszystkiego nie da się opisać słowami, ba nawet zdaniami!).
Sama postać Johna bardzo przypadła mi do gustu. Wbrew wszystkiemu bardzo mnie rozbawiał. Szczególnie jego gangsterskie miny <lol>. Z drugiej strony zaś, jego nawrócenie jest dość tajemnicze. On chyba nie udawał, prawda? Bardzo wzruszyła mnie jego ostatni epizod w PB.

hopsc 
Świeżak

Wysłany: 2007-11-23, 10:11   

Nie ukrywam, że na początku nie lubiłem go ze względu na to, że zdawał się być takim więziennym bossem. Zacząłem zwracać na niego uwagę od kiedy zaczął współpracować ze Scofield'em. Bardzo mi się podobało jak sprytnie chciał załatwić T-Baga, potem jego "przemiana" gdy dowiedział się o śmierci dziecka (bratanka T-Baga) Szkoda, że tak zginął, bo fajnie by było go zobaczyć np. w Sonie :-)

AutumnLeaf 
Michael Scofield

Wysłany: 2007-11-24, 02:47   

A ja znowu sobie grabię^^, mówiąc, że Abruzziego niestety niegdy nie lubiłam i wcale nie było mi szkoda jak umarł...ehm...ok, możecie już bić^^

Alexxa 
John Abruzzi

Wysłany: 2007-12-01, 23:02   

Jeden z 3 moich ulubionych bohaterów :D . W sesonie pierwszym prym wiedli John i Theodor- miło się patrzyło na starcia tej dwójki :-P . A John to człowiek o wielu twarzach- i bezwględny mafiozo, i kochający mąż i ojciec. Jedno jest pewne- bez niego ten rzekomo mądry Majkel daleko by nie zaszedł (sytuacja z początku I sezonu-T-bag chciał zabić Scofiielda, a John go powstrzymał). John po przemianie trochę mi nie pasował z tymi tekstami o Bogu itp. Szkoda, że tak szybko zginął, ale odszedł z klasą(zdanie' Klękam tylko przed Bogiem, a Jego tu nie widzę' jest.. wyjątkowe)

PatuŚ 
Michael Scofield

Wysłany: 2007-12-02, 11:58   

John był fajna postacią... taki mafiozo ale z zasadami, ale że tak się dał na tego Fibannaciego złapać to aż wstyd. Lubiłam jego postać,ale jakoś specjalnie za nim nie tesknie...

Alexxa 
John Abruzzi

Wysłany: 2007-12-02, 12:07   

A ja właśnie tęsknie, i powiem że brakuje mi go w serialu.. Dobrze, że pojawił się Alex a T-bag został przy zyciu, bo tak to serial byłby klapą..

patus1905 napisał/a:
ale że tak się dał na tego Fibannaciego złapać to aż wstyd.

A moim zdaniem to pewnie Stormare miał już inne zobowiązania zawodowe, i musieli się go prędko pozbyć.. Bo niemożliweym jest, żeby taki inteligentny facet dał się złapać w taką pułapkę.

Xaneta 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-01-28, 19:06   

tak troche zginął śmiercią za własną głupotę ale pod na początku 2 serii i na końcu 1 znacznie go polubiłam

Sygnatura z jakże boskim kolesiem wykonana przez Kevina :*

Babydoll 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-01-29, 11:42   

xaneta napisał/a:
tak troche zginął śmiercią za własną głupotę

Ja myślę, że to była męska duma gangstera, nie głupota.

agulec 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-01-29, 16:29   

no. Honor i te sprawy. Eh Ci faceci.

John Abruzzi 
Sara Tancredi

Wysłany: 2008-02-23, 19:21   

Babydoll napisał/a:
Ja myślę, że to była męska duma gangstera, nie głupota

Dokladnie tak najpierw zemsta,duma i honor a dopiero potem myslenie. ;-)

MACIEK ZIENTARSKI TRZYMAJ SIE !!!

B... 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-23, 20:26   

w jakims sensie to jest jednak głupota,bo podejmujac wazne decyzje musimy liczyc sie z tym, jaki beda one miały wpływ na innych, on postapił dosc egoistycznie. Ale w zasadzie da sie to zrozumiec.

Moj Ty;***

Odpowiedz do tematu