Wiek: 21 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1070 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2008-12-03, 18:36 Kalendarz na 2009 rok
Witam
Chciałbym dowiedzieć się od was czy chciałbyś/abyś aby twoje zdjęcie zostało umieszczone w kalendarzu na 2009 rok, który promował by forum Prison Break.
Czekam na wasze głosy.
_________________ Katalogi firmy FM:
1. Katalog FM 2008
2. Katalog for home
Wiek: 21 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1070 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2008-12-04, 17:44
Wydaniem takiego egzemplarze zajmę się ja i wy się o nic nie będziecie martwić tylko kwestia jest taka czy jesteście chętni na taki pomysł i czy nie było by problemu jakbyście mieli swoje zdjęcia udostępnić aby znalazły się w kalendarzu
_________________ Katalogi firmy FM:
1. Katalog FM 2008
2. Katalog for home
Ale ale o co chodzi?
Co to za kalendarz? Gdzie bedzie ewentualnie udostępniany i skad w ogóle pomysł, żeby zdjęcia userów promowały forum, bo jak rozumiem po to ma być tworzony?
Co to jakas nowatorska forma marketingu? xD
ale opłaca się produkować takie coś tylko z myślą o nas? no bo nie wiem jak Ty to widzisz, ale chyba nie liczysz, że ktoś poza forum się na niego skusi?
p.s.
ja na nie, no bez przesadyzmu zebym u kogos na scianie wisiała
Pomysł fajny fajnie by to wyglądało, powiem że fajnie by było mieć taki kalendarz w pokoju! raczej był bym skłonny się zgodzić, czyli ZA, ale tak do końca nie jestem przekonany więc teraz nie oddaje głosu
Chciałbym go zobaczyć przed wydaniem, czyli projekt