Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
może nie do końca zapożyczonego z innego serialu ale chciałabym w końcu zobaczyć tajemniczego guru firmy....
oo.. albo lepiej jakiegoś Voldermorta żeby tam miotał avadą w co tylko się da
albo Murtagha nie wiem co by tam robił... mógłby nawet sprzedawać lody na rynku w Panamie... obojętnie
o jaaaaa tak.. chyba bym z wrażenia w majtki popuściła ...
Murtagh by tam wszystkich swoim smokiem załatwił....
ooo...
albo jeszcze lepiej...
gugu to Galbatorix a Murtagh, Alex i cała reszta to jego podwładni...
no i Murtagh narazie kamufluje się sprzedając w szmateksie i ujawni się dopiero w czwartym sezonie
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1358 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-03-16, 17:50
Alez oczywiscie...;p Wprawdzie pierwsza jego rola jaką zobaczyłam to było w Harrym Potterze, ale potem zobaczyłam go właśnie w Dr. Who i bardzo mi się ten serial spodobał!! Głównie z powodu jego roli...;p Niestety leciał w czasie kiedy byłam w szkole a potem jakos zapomniałam, ale mi przypomniałaś... Jakby miał byc informatykiem to raczej troche mniej zawzietą minę przyjąc...;p No i jakoś go scharakteryzują!!
_________________ Viewer discretion is advised
av -mój słodziak :* sygna - Hand :*
Pewnie chodził by po sonie tym swoim śmiesznym krokiem i sączył rum. w końcu ma ten swój pistolecik do obrony. Kto wie może nawet załapała by się do ekipy uciekającej.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Jakby miał byc informatykiem to raczej troche mniej zawzietą minę przyjąc...;p No i jakoś go scharakteryzują!!
Charakteryzacja mogłabybyć taka jak w Who, minus te prążki na garniaku^^ I oczywiście w trampkach^^ I dobrze wiedzieć, że nie tylko ja oglądam Who na tym forum
Ale Sparrow w PB... to było takie... masakryczne
_________________ I've got more wit, a better kiss,
a hotter touch, a better fuck...
dlaczego. byłoby ciekawie ;] moze jeszcze pana Wonka i te jego umpalumpy i fabryke ;] ja bym chciała zobaczyć dzieciaki z CHERUBA. Dałyby sobie rade ;]