Tu będziemy organizować jakby takie małe konkursy na avatary, sygnatury i tapety o jakiejś tematyce lub z jakimś elementem!!
Np. Ja organizuje konkurs na tapetę z jakimś jasnym pluszakiem
I teraz kto chce to robi prace i ją tu wsadza Ja ograniczam czas do 3 lipca
Potem wybiorę która wg. mnie jest najładniejsza!! Nie mogą być dwa konkursy w jednym czasie!! Jak ja skończę swój to ktoś może zaproponować następny!!
No to jak już mówiłam... Tapetka z jasnym pluszakiem na początek Czas do 3 lipca
Powodzenia!!
Ok...
Mamy tutaj 2 prace (Tak... Tylko tyle ) Nie wiecie kto je zrobił
Osoby, które je zrobiły lepiej niech nie oceniaja!!
No i powinniśmy oceniac pod względem tematycznym i graficznym!!
Może w skali od 1 do 10 tylko do 10
Tematyka były jasne pluszaki Tapeta
ja daje pierwszemu 9 (bo ogólnie ladnie wygląda, trochę jak pocztówka i w ogóle fajny..)
drugiemu 8 (bo miśki dla mnie trochę dziwnie wstawione ale fajne kwiatki po bokach i kolory też...
1. 10 - przepiękna kolorystyka tyle, ze troszkę za pusto
2. 5 - widać, że ktoś nie miał czasu i odwalił to byle jak mimo swoich możliwości graficznych.
Pierwszej daje 10, mimo, że jest różowa i dostałabym hopla z takim pulpitem xD, ale jest porządnie zrobiona i dzięki temu robi wrażenie.
Druga - wszystko byłoby OK, gdyby te pluszaki były bardziej wtopione w tło, bo ich zbyt wyraźny kontur psuje cały efekt. Poza tym kolorystyka podoba mi się bardziej niż na pierwszym, dlatego 9.
Przepraszam, że się wcinam w zabawę, ale czy nie uważacie, że zliczanie głosów będzie uciążliwe dla organizatora/ki?
Nie lepiej wprowadzić taki model.
1. [ ilosc glosów ]
2. [ ilość głosów ]
i każdy w swojej odpowiedzi będzie dodawał do obecnej ilości głosów swój jeden głos i tak praca która będzie miała więcej głosów wygrywa. W taki sposób na bierząco będą podliczane punkty i będzie porządek. Taki system jest też dobra jak w zabawę zaangażuje się więcej ludzi.
Btw. Do kiedy jest oddawanie ocen na tapety o tematyce pluszaki?
Mogę podliczyć już głosy, ale jutro wyjeżdżam i dobrze by było aby ktos za mnie to przejął
Chętnie się za to podejmę.
..tylko sama jeszcze ocenię
1 tapeta mi się strasznie podoba, świetna kolorystyka, wszystko do siebie pasuje.. robi wrażenie. 10
2 tapeta również mi się podoba, słodkie misie, ładne kwiatki.. tylko jak juz ktos wspomniał : za ciemna 9
To zliczam..
1 tapeta zdobyła 77 pkt, a druga 62.
Wygrał/a wykonawca tapety pierwszej Gratulacje!
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
to ja gratuluje i temat rzucam na kolejny konkurs: sygny z Paulem xD. warunkiem jest to ze musza pasowac do mojego avka xd. W nagrode zwyciezca bedzie mogl codziennie odwiedzac to forum.Powodzenia
taka propozycja..
moze latwiej oceniac nie od 1 do 10 tylko dawac tylko 1 punkt na prace ktora sie najbardziej podoba,
czyli jak jest prac 7
to robimy tak
1.
2.
3.
4.<-- (tu daje puinkt), (i uzasadniam)
5.
6.
7.
i nastepna osoba sobie skopiuja ktora praca ma ile punktow i doda swoj
taka propozycja mala