on chyba będzie z Brennan bo ich ciągnie do siebie ;P
oni tak świrują od pierwszego odcinka ale żeby byli razem to aż tak nie wiem...
bo oni są... tacy różni, no ale z drugiej strony przeciwieństwa się przyciągają ^^
poczekamy-zobaczymy ^^
Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 927 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-07-21, 10:01
Świetny odcinek wczoraj był... Ale Brannon fajnie ucharakteryzowali Cała w krwi...
I jeszcze te teksty Bootha... Jak ja go za to lubię
I już zaczyna sie cos kroić między Angelą a Hodginsem
ojj... takk... wczoraj dostało mi się za to od X, nie bardzo wiem czemu...
w ogóle jak ta kolesiówa mówiłą "partner" to aż mi się śmiać chciało.. "przyleciał aż z Waszyngtonu... ^^ " no i jak jejj bronił, aż miło popatrzeć.. i ten kolczyk...
no a Hoogins to tak mówił że asz....
no i szamani czy coś tam też nieźli... i fajnie w ogóle odcinek zrobiony...
Wysłany: 2008-07-21, 11:10
Widać, że Booth się podkochuje w Brannon, bo naprawde szybko przyleciał... I jeszcze tak się martwił, że hoho...
Ale ciesze się że Hodgins i Angela są razem Ale trochę później coś się wydarzy (nie chcę zdradzać) <milczek>
No muszę powiedzieć, że odcinek mi sie podobał. Facet na ścianie obdarty ze skóry był trochę nie teges... ale poza tym to nawet fajnie się to ogląda. Teksty Booth'a wymiatają W ogóle fajny z niego koleś Nie ma co po 2 odcinkach stwierdzam, że będę to dalej oglądac
Wysłany: 2008-07-22, 13:00
Brannon identyfikowała zwłoki, jakiś gościu ją w domu zaatakował... Biedna do szpitala trafiła i od razu Booth z Waszyngtonu przyjechał... Później Brannon została oskarżona o zamordowanie kolegi. Nawet siedziała na posterunku i była przesłuchiwana w tej sprawie. Później jeszcze ojciec zamordował swoją córke i coś tam jeszcze było...
[ Dodano: 2008-08-18, 12:58 ]
W końcu skończył się pierwszy sezon. Mogę juz oglądać drugi i trzeci
Oglądał ktoś nowe odcinki??Ja dziś poszłam na żywioł i na raz oba seriale załatwiłam. Co moge powiedzieć na temat kości...dużo humoru jak zwykle, szczególne brawa za to dla Booth'a słodko wyglądał w tym czerwonym miniaucie jadąc po prawej stronie ulicy w Anglii Jak jeszcze nie widzieliście to polecam Wciągnęłam się, ach i po co mi to było