Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wiek: 14 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 777 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-03-03, 16:02
Oglądam regularnie od pierwszego odcinka Rozmowy "Kości" z agentem Boothem są po prostu super śmieszne.
Wczorajszy odcinek był jak zawsze fajny Bardzo podobał mi się ten moment, jak Kości znokautowała tego świra metalowym basenem. Booth zrobił taką śmieszną minę...
Bardzo jestem ciekawa, czy utrzymają taki poziom...
haha wczorajszy odcinek wymiata... haha sceny z Kości i Boothem sa najlepsze...jest miedzy nimi taki klimacik... i te teksty rzucane przez naszego detektywa wymiękam
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Wczoraj wszyscy po kolei się rozklejali tylko "Kosci: nie... biedny sześcioletni chłopiec.Mam brata pięcioletniego i jak to obejrzałam to....
a Zach'owi to się tak ręce trzęsły, ze szok... No i kto by pomyśłam że Jack Hodgins to ich szef xD
na mnie to szczególnie wrazenia nie zrobiło...ten mały szkielet i w ogole..
ale odc bardzo udany, humorek jak zwykle wytrawny xD
jedyne co mnie denerwuje w tym serialu, co nie jest włsciwie winą samego serialu, a raczej lektora polsatowskiego jest to ze kazdy pojawiajacy sie w ciagu odc wyraz:"kosci" jest tak dobitnie akcentowany...jezuuu ale mi to działa na nerwy
wszystkie były. Każdy w jakis sposob tak oddziałowuje. Aż czasami to się boje do swojego pokoju pójść bo może tam jakieś szczątki będą leżeć... xD A ostatnio mogłam widziec trupa leżącego w śmietniku. Byłby to bardzo wesoły widok na reszte dzieciństwa...
Booth nadaje ten klimacik ... on jest jak teddy w PB raz coś powie i już brecht na maxa poza tym ja go uwielbiałam w "Aniele Ciemności" a teraz kontynuuje moją sympatię do tego aktora, a to że jest agantem to dodatkowy duży plus
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "