chyba ze wprowadza kogos nowego i po 5 minutach umrze
Co byłoby lekko żałosne, ale ci od PB są zdolni chyba do wszystkiego ^^ .. ja tylko mam ogromną nadzieję, że śmierć Johna była takim wyjątkiem i nikt nie zginie z głównych bohaterów.
Haa..Niestety, ale- nie ^^. . John bardziej dodawał akcji w serialu, a przynajmniej tak było w pierwszym sezonie. No i jeszcze żal mi Veronici, ale to już inny temat..
Najlepiej by było, jakby przeżyli wszyscy, a ta 'podpowiedź' okazała się zmyłą
hm, a co to w ogole może być Walgreens.. ?
jeśli to bedziemy wiedziec to tym bardziej rozjaśni się kto może umrzeć, wystarczy wiedziec z kim to było najbardziej zwiazane..
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Hmm, a ja myślę że to może być zmyłka ta podpowiedź, a scenarzyści powiedzieli tak żeby wzbudzić ciekawość u widzów ..W końcu ile było wątpliwości odnośnie Sary, która skończyła jak skończyła..
aj bo nie przeczytałem całego tematu a może Lachiero? Albo ktoś z Soni...? Znowu jakaś walka bedzie
_________________ Nigdy nie walcz z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Korzystam z AQQ! Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą, z dalszych eksperymentów zrezygnował.
marq112 napisał/a:
tweenera, wesmorlanda i sary nie ??
Haa..Niestety, ale- nie ^^. . John bardziej dodawał akcji w serialu, a przynajmniej tak było w pierwszym sezonie. No i jeszcze żal mi Veronici, ale to już inny temat..
a mi najbardziej było Kellermana, bardziej niż nawet Sary czy kogos innego, z resztą w ogóle nie tyle mi było szkoda Sary co samego Michaela jak się o jej śmierci dowiedział
a wracając do tematu to zgadzam się z Patus-to musi byc jedna z czołowych postaci, mi się wydaje ze jednak jakaś taka bardziej negatywna, zeby sie wyrównało po smierci Sary. Podobnie było np w 2 sezonie, zginął np. John-mimo wszystko czarny charakter, potem np Tweener, którego wszytkim było strasznie szkoda po jego końcowej przemianie
... bo to nie musi być tłumaczenia Wallgreens to taka sciec aptek , a więc:
to moze być ktoś kto zażywał jakieś leki (mam nadzieje że nie bo wiem kogo to moze oznaczać)
ktoś kto mieszkałm w Chicago (bo stamtąd wywodzi się ta sieć)
ktoś kto w którymś odcinku był w takiej aptece z tej sieci
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
własnie za oczywiste to nie moze być.. bo przecież cały serial jest owieny taką tajemnicą, to wątpie żeby ten koleś sam powiedział w sposób tak oczywisty kto umrze, to raczej jest jakiś podstep
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
własnie za oczywiste to nie moze być.. bo przecież cały serial jest owieny taką tajemnicą, to wątpie żeby ten koleś sam powiedział w sposób tak oczywisty kto umrze, to raczej jest jakiś podstep
no własnie.
Przecież scenarzysci nam tego zrobić nie mogą
zaniedlugo się wszystko okaże
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
O rany przemogłam swoją niechęć do spoilerów i tu weszłam ^^
Alexa nie uśmiercą, bo już go nie wielbię aż tak jak na początku, więc jest bezpieczny. Zawsze giną te postacie, które najbardziej lubie. za każdym razem, książka czy film., wsio ^^
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.