Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Przeciez Mahone cos wspominał, że jezeli Michael znajdzie Whsitlera to i znajdzie Mahone, i jak sie dowie ze Sara zyje to Ich pozabija, a co do tego ze wraca ten watek, to mnie bardzo zszokowalo to Co wlasnie Mahone powiedział, ze Sara zyje :O
Za duzo informacji na jednym oddechu
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."
Zalezy o jakim falszu tutaj mowimy. Czy o falszu dotyczacym swojego zycia , tozsamosci czy falszu w stosunku do innych bohaterów.W pierwszym rządzi James a w drugim T-Bag.
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."
Jak to nie ukrywał? W Sonie nie wiedzieli o jego przeszłości...Przecież pamiętam odcinek jak Micheal groził T-bagowi, że powie im kim jest na prawdę T-bag..
No tak, ale jakoś nikt się go o to nie pytał, to sam tego nie ogłaszał, nie ? A zresztą, wydaje mi się że na początku jakiś sługus Lechero opowiadał o Teddy'm(Amerykanin, 6 wyroków dożywocia..) .
W tym klubie wakacyjnym sa sami mieszkancy z duzymi dyplomami. Wiec kto ma wiekszeko sie nie liczy. Szczegolnie ze wizytorzy sa z USA. Wiec brak informacji.
Ale aby odpowiedziec na pytanie, nie mysle ze to Whistler, to jest za bardzo ewidetne.
Prison Break to seria gdzie ewidencja jest wrogiem.
Na razie jest jeszcze za wczesnie aby nawet robic jakies spekulacje.
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1368 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-03-17, 06:55
To zależy czy te trupy będą świadome jego zamiarów od poczatku czy nie...
Ja myśle, że była to Susan...;p Wmawiała im, że ich puści a potem chciała zabic... W sumie ona jest osoba, której nie można ufać, ale mimo wszystko...
_________________ Viewer discretion is advised
av -mój słodziak :* sygna - Hand :*
Wysłany: 2008-03-17, 10:59
Ja wiem czy Gretchen była fałszywa? ona po prostu wykonywała swoją pracę, to że im wmawiała że ich puści to część jej pracy,musiała mieć jakąś kartę przetargową
_________________ Life is brutal and full of zasadzkas and many paskudas on every krok!
no właśnie.. Susan nie jest fałszywa.. tzn.. to jest taka inna fałszywość :]
najgorsi są Ci, którzy obiecują coś swoim przyjaciołom bądź chwilowym sprzymierzeńcom - a później nie wywiązują się ze swojej obietnicy.. albo Ci, którzy cały czas kręcą, nie mówią prawdy i robią coś tylko po to, by osiągnąć swój cel - no to jest dopiero fałszywość ^^
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
T-Bag nie jest taki fałszywy. On po prostu w każdej sytuacji dba o własną dupę. NIe oszukuje jakoś strasznie wszystkich dookoła. Chociaż ta scena z Lechero to świetnie grał pomocnego przyjaciela.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"