Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Myślę, że fałszywy okazał się James i Alex - ale tak minimalnie
fałszywy? Przeciez pod koniec widac za Mahone i Whistler i ta cała Gretchen sa w tej FIRMIE, i bylo widac ze te wpadki Scofielda, byly ukartowane tylko po to by wciagnac whistlera, ale czemu jest taki wazny ten Rybak ??? To mnie zastanawia, a i jeszcze jedno... Dlaczego SARA nadal zyje ??? !!!!
Wysłany: 2008-02-22, 15:34
Biedny Whistler, został uznany za najbardziej fałszywego..
jak dla mnie czasami był fałszywy Michael.. wystawił Lechero, T-baga i Bellicka tak jakby na pewną śmierć. Nie zachował się w porządku.. od początku miał taki plan
Jestem w szoku co ja mówie, chyba pierwszy raz w życiu o nim takie coś stwierdziłam ^^
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
I znowu wraca watek sary widze ze niektorzy niemoga sie pogodzic z tym ze sara juz wiecej niezagra.
Przeciez Mahone cos wspominał, że jezeli Michael znajdzie Whsitlera to i znajdzie Mahone, i jak sie dowie ze Sara zyje to Ich pozabija, a co do tego ze wraca ten watek, to mnie bardzo zszokowalo to Co wlasnie Mahone powiedział, ze Sara zyje :O