Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
co do Sucre to znalazłoby sie paru jeszcze takich sympatycznych i apetycznych latynoskich ciasteczek , James...hmmm no nie wiem, ta postac jest jeszcze na tyle zagadkowa i niewyjasniona ze byłabym w stanie chyba sobie wyobrazic kogos innego w jego roli. Jesli chodzi o Michaela to tylko Went- kojarzy mi sie w takim stopniu ze Scofieldem ze nikt nie byłby w stanie zajac jego miejsca.
Taki odruch Michael to Went i zadnej innej opcji nie ma xD
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1368 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-03-22, 10:03
No właśnie!! Went tak świetnie gra swoją role, zresztą Dominic też, że nie zamieniłabym ich...
Nie wiem jak Went to robi, że jak przybierze taka płaczliwą minkę to mam ochotę go schrupać...
_________________ Viewer discretion is advised
av -mój słodziak :* sygna - Hand :*
Wysłany: 2008-03-29, 22:49
Witam wszystkich Jest to mój pierwszy post na tym forum. Ja oczywiście zagłosowałam na Williama Wręcz ubóstwiam tego aktora podobnie jak większośc użytkowniczek tegoo forum Pozdrawiam
_________________ "Wspomnienia są jedynym rajem, z którego nie można nas wygnać"
Wszyscy są super! jedni bardziej, drudzy mniej
Uważam, że oprócz wszystkich głownych ról bardzo dobrym aktorem jest Patoshik, którego uśmiercili Moim zdaniem trudno jest zagrać takiego świrusa
Zdecydowanie stawiam na Roberta Kneppera...On jest doskonały...W takiego psychopatę się wcielić...Genialny jest!
Chociaż wg mnie wszyscy są nieźli... I dobrze do swoich ról dobrani.
Nie ma tylko wszystkich w tej ankiecie uwzględnionych, np. Petera Stormare czy Paula Aldensteina...