Wiek: 17 Dołączyła: 16 Maj 2008 Posty: 225 Skąd: Kraków :)
Wysłany: 2008-06-03, 11:21
Ja dałam Susan oraz Bellicka, ponieważ wydaje mi się, że mogą teraz nie mieć co z nim zrobić, że może im trochę zawadzać w fabule. Chociaż zgadzam się też, że jak się będzie z odpowiednimi osobami trzymał, to się utrzyma Tyle że nie bardzo widzę dla niego rolę.
Belick i Sofia... osobiście uśmierciłabym Lincolna, ale nie po to Michael wyciągał go w pierwszym sezonie aby go uśmiercić w 4... no a Sary chyba nie będą drugi raz uśmiercać...
Teddy da sobie radę ^^
hehe chociaz czy ja wiem? ale jak się juz maja z nami rozstawac to raczej z hukiem...^^
ale poniewaz Sara zmartwychwstała wiec chyba jeszcze raz jej nie zabija? xD
no to moze Linc, bo to w zasadzie on jest taką postacią "najgłówniejszą" hehe
a ja na dziad...na Alexa ^^, jak postać tragiczna to tu di end.
Whistek jest jak stonka. Przydepnąć butem a podniesie się, otrzepie i pójdzie dalej.
a drugi typ...narazie nie mam.
edit ankieta fajna, będzie o czym pogadać : D
tylko tam jest taki tyci błądzik, bo nam się z Brada - Bard zrobił ;p ale się nie czepiam, takie moje skrzywienie...
..moje też
agulec
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Wysłany: 2008-06-04, 15:51
Nero napisał/a:
A ja zagłosowałem na Susan i Fernando.
Sucre nie mogą mi zabić!!! Zresztą to by była skrajna niesprawiedliwość, bo on w sumie taki najniewinniejszy, a już i tak strasznie dużo wycierpiał, bo najpierw jak Maricruz wychodziła za mąż, potem jak mu ją Bellick niby uwięził, no i na koniec Sona. Po tym wszystkim nie mogą go zabić!