Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
no..niestety tego, co zrobimy po kolacji nie mogę opisać, gdyż jest to chore xD ale na pewno się jakoś dogadamy, np pójdziemy grzecznie spać xD dobra, odbiło mi dzisiaj kompletnie
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
nie no ..jeszcze by nas tu wyrzucili za deprawacje młodych uzytkowników forum . w mojej główce już powstała taka wizja co moglibyśmy potem robic..ale niestety nigdy nie wyjdzie to z poza granic mojej wyobrażni
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
no wiesz.. trzeba się dzielić xD hehehe.. gadamy se tu tak, jakby nasz biiedny Łili nie miał już nic do powiedzenia xD ja myślę, że jakbym go spotkała skończyłoby się na autografie i może ewentualnie pamiątkowym zdjęciu na którym ze szczęścia wyszłabym tak, że nie dałoby się tego nikomu pokazać xD
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
oo nie nie nie ma tak dobrez, jak już do według koejności rezerwacji czyli najpierw ja I B.. a potem mozemy się z wami podzieliś
ja jestem jednak za sklonowaniem..każda by miał swojego Willa ...do woli
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Wysłany: 2008-01-21, 20:19
hehe, ale się tu jakoś słodko zrobiło, rozmarzyłyscie się , co ?
Ja się również dołączam.. ^^ mam nadzieję, ze zabierzecie mnie ze sobą jak już ten wyjazd nastąpi.. *maslane oczka*
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Przepraszam, że psuję wam marzenia.. Ale czy wy wierzycie w to, że TAKI facet jakikolwiek wieczór spędza samotnie..?? na pewno jakoś już sobie zorganizował czas xD