Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
ja oprócz Williama i Roberta K. chciałabym jeszcze zamienić słówko z - UWAGA - Dominiciem Purcellem! żeby się przekonać czy naprawdę jest taki za jakiego go uważam xD ewentualnie się z niego pośmiać xD
ale tylko słówko^^ a potem w długą do Willa
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1443 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-03-15, 16:15
Hmmm... Duzo ich... Wenta, Dominica, Willa również... Sarah i Paul Adelstein!!No i oczywiście Marshall Allman ! Wszyscy są świetni! To sa moje ulubione postacie! Nie obyłoby sie bez fotek i autografów!!
_________________ Viewer discretion is advised
av -Ja sygna - Tanira :*
Chciałabym poznać Roberta Kneppera, Marshalla Allmana, Wentwortha Millera, Amaury Nolasco, gdyż to moi ulubieni aktorzy z PB..I w ogóle najchętniej to wszystkich. ^^
Ja oczywiście najbardziej chciałabym poznać Williama Fichtnera! Jeszcze Paula Adelsteina, Marshalla Allmana, Wentwortha Millera, Sarah Wayne Callies i Chrisa Vance'a i jeszcze Roberta Kneepera.