o matko .... haha..ale bez szczegłów przosze..jak to niunia zobaczy to chyba rozpeta się piekło ... ale już nam tu chyba bije. jak KhAn przyjdzie i zobaczy co my tu powypisywałysmy to chyba pożeganmy sie z forum
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
W PB są dwaj panowie...Tak, tylko dwaj, z którymi chciałabym się spotkać...\
Jest to Robert Knepper i William Fichtner.\
Dlaczego? Uuu….bo to szalenie pociągający I interesujący faceci.
William jest uroczy pod każdym względem...Kocham na niego patrzeć, kocham go słuchać...Facet ma na karku 50 latek, ale cały czas wygląda pysznie.
Co do Kneppera. Właściwie to samo
W jego oczy mogę patrzeć godzinami, a głos zwala mnie z nóg...
dodam jeszcze, że nie dosyć, że świetnie gra, to sposób w jaki przekazuje emocje mimiką twarzy i całym swoim ciałem wgniata mnie w podłogę. No i te duże, lazurowe oczy... eh no nie da się, NIE DA. Nie da się nie ubóstwiać. :]
Rzecz jasna Robert Kneeper i William Fichtner
Do T-Bag'a mam niesamowity sentyment jeżeli chodzi o cały I sezon. Robert grał tam nieziemsko, po prostu genialnie jak dla mnie. Ten jego specyficzny akcent, no i jego słynny dryg Właśnie dla jego gry oglądałam cały I sezon. Oczu nie można było oderwać.
A Fichtner? Hmmm... No wiecie, dziewczyny W życiu bym nie pomyślała, że ma 5 dych na karku. Ale to absolutnie mi nie przeszkadza Moim zdaniem niewielu jest aktorów, którzy tak jak On potrafią wczuć się w swego bohatera (te sceny z długopisem, drżenie Jego głosu, trzeciosezonowe paranoje - jak dla mnie mistrzostwo świata). Miło byłoby poznać tego pana nieco bliżej Ciasteczko
_________________ Być zagadką której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas.
Moim zdaniem niewielu jest aktorów, którzy tak jak On potrafią wczuć się w swego bohatera (te sceny z długopisem, drżenie Jego głosu, trzeciosezonowe paranoje - jak dla mnie mistrzostwo świata). Miło byłoby poznać tego pana nieco bliżej Ciasteczko
WEidze ktoś tu się zna na rzeczy . Czyzby kolejna Fanka *boskiego* ojjuj ten krag cięgle się poszerza
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Ah, dodajmy jeszcze Petera Stormare'a i będzie trzech najlepszych aktorów . Oczywiście, to moje zdanie, ale inni też grajądobrze(z wyjątkiem państwa braci ). I fajnie, że tyyle osób wie, KTO jest dobry
Moim zdaniem niewielu jest aktorów, którzy tak jak On potrafią wczuć się w swego bohatera (te sceny z długopisem, drżenie Jego głosu, trzeciosezonowe paranoje - jak dla mnie mistrzostwo świata). Miło byłoby poznać tego pana nieco bliżej Ciasteczko
WEidze ktoś tu się zna na rzeczy . Czyzby kolejna Fanka *boskiego* ojjuj ten krag cięgle się poszerza
Dokładnie! Załóżmy fanklub Będziemy Mu słać listy miłosne a na Jego żonkę naślemy jakiegoś prawdziwego agenta A tak serio to... Mmmmmm... <ślini się>
_________________ Być zagadką której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas.