Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wysłany: 2008-06-07, 09:02 Re: Której postaci chciałbys sie pozbyć z PB
Piotrek1230 napisał/a:
Tu piszcie kogo chcielibyście wywalić z PB i dlaczego
Ja bym wywalił tego gościa co chodzi cały czas za lachero tego czarnego bo mnie wkurza dupek jeden xD
Jak już coś to SAmmy , ale on nie żyje pomyśl troche... JA bym wywalił Whistlera, z początku wydawał się równy gość , okazało się że -frajer.
Raczej Ty pomyśl k0sa - Piotrek1230 zapewne napisał tego posta wtedy, kiedy Sammy jeszcze żył
Ja bym chciała, żeby zakończyli już wątek Bellicka.. ale nie żeby go zabili, niech wróci do mamusi No chyba że ma pełnić rolę tzw 'Prisonowego Błazna', wtedy niech zostanie xD
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Ja tez jestem za wywaleniem Belicka. Nie lubię patrzeć jak się stacza i z każdą chwilą zostaje mu mniej godności. Ato sie sprzeda, a to go będą tępić. Nudne już sie to robi.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Na pewno wysłucha. Ale może będzie taki wątek odrodzenia. I Belick zmieni sie znowu w tego cwanego i pewnego siebie strażnika. Ale to trochę nierealne.
Mnie osobiście wkurza Lincoln i powoli nie mogę już na niego patrzeć. Denerwuje mnie jego zachowanie i ta jego 'gorylowatość'. Ale skoro jest jednym z głównych bohaterów to go jeszcze chyba długo będę widziała.
Nie zgadzam sie z tobą. LJ to chłopak który przeżył w PB wielką metamorfozę. Poznał smak prawdziwego życia. Przez to spoważniał i zmieniło go to na lepsze. Przynajmniej ja tak uważam.
Wiek: 17 Dołączyła: 16 Maj 2008 Posty: 47 Skąd: Kraków :)
Wysłany: 2008-06-11, 17:20
Ania1991_ck napisał/a:
LJ to chłopak który przeżył w PB wielką metamorfozę. Poznał smak prawdziwego życia. Przez to spoważniał i zmieniło go to na lepsze. Przynajmniej ja tak uważam.
Ja również tak uważam. Bardzo wydoroślał i ogólnie fajniejszy jest teraz.
[ Dodano: 2008-06-11, 17:20 ]
Ja to bym się Bellicka pozbyła
nie no Linc...ja mimo wszystko go lubie. Ja bym się Sofii pozbyła. Jakaś ona taka niewyrazna dla mnie jest...w sumie nic nie wniosła wiec wyniesc ja mozna xD
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
A ja chciałbym żeby zniknął Bellick, wnerwia mnie niesamowicie. Co do Linca to podobnie, ale Linc jest głównym bohaterem, więc sądzę, że raczej nie zniknie. Na początku chciałem również żeby T-Bag zniknął, ale zamiast wkurzać zaczął mnie tak bawić, że jak tylko go widzę to się śmieje.
Bellick! Nie lubiłam go nigdy. Tak świnia, obrzydliwy, obleśny, nieuczciwy, oszust, chamski, tak kozaczy w Fox River, jak wie, że nic mu nie grozi. A tak na prawdę to strachliwy maminsynek i kombinator. W 3 co prawda trochę go szkoda...
Bellick'a nie lubię... no i Lincolna mogłaby Gretchen rozszarpać
trzeba jej Rutinoscorbin podzrzucic xD. Jest troche zamulka. I Bellick bo faktycznie taki oblesny oblech ;p. I LJ. wiem ze niektorzy sie ze mna nie zgadzaja, ale demokracja