Najbardziej mnie denerwował ten cały KIM ale cieszę się, że Sara go zabiła :D:D i tak trzymać.
_________________ I am great fan Prison Break.
Witam wszystkich fanów super serialu Skazany na Śmierć i wszystkich co nie oglądali jeszcze tego serialu to zachęcam do oglądnięcia I'm Very Happy Pozdro for All
nikogo.
mysle ze za duzo juz ludzi umarło w tym filmie..
no moze tylko tych co usmiercili wazna postac, tak, chodzi mi o sare. oni zasługują na śmierc.
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Ostatnio zmieniony przez niunia 2007-11-01, 14:53, w całości zmieniany 1 raz
ja bym z checia sama usmiercila tego bezębnego, bezrękiego obrzydliwca, czy jak to nazwac. wkurza mnie goscio i straszy tylko. Teraz troche sie uspokoił ,bo czyści buty szefowi,ale i tak wystarczajaco mnie denerwuje,ze moga go usunąc.
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-11-02, 10:59
T-Bag'a uśmiercić? absolutnie się z tym nie zgadzam, przecież ta postać jest bezcenna w PB to dzięki niemu mamy tak świetne akcje; poczynając od 1 sezonu kończąc na 2, ponieważ teraz niezbyt mnie facet przeraża, a mówili iż w 3 sezonie będzie jeszcze okrutniejszy, a jakoś tego nie mogę zobaczyć, mam nadzieję, ze facet się rozkręci i pokaże na co go stać tak jak to było przynajmniej w dwóch pierwszych sezonach...
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean
Ten nowy dupek co tak się dowalał do wszystkich, ten co zdemaskował whistlera, mam nadzieję że umrze, bo go nie lubię XD... OBY Z NIMI NIE UCIEKAŁ!!!!!!!!!
_________________ *faza na prison break*
mahone rulah.
a ja nie chcialbym sie pozbyc nikogo Kazdy gra wlasna role, taka ktora mu przypisano i mysle, ze nawet bez tych najmniej znaczacych postaci PB nie osiagna by takiego powodzenia jakie osiagna.
Wysłany: 2007-11-04, 18:12
ja też się nie zgodzę, bardzo się cieszę z tego iż ktoś w końcu przedstawił nam coś nowego na temat Whistler'a; on coś kombinuje i nie mówi wszystkiego Scofield'owi, niby nie powinno go to interesować, ale jednak coś tu jest nie tak z tym gościem, on coś ukrywa i zapewne to nie jest żadna błachostka
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean
Moim skromnym zdaniem uśmiercenie Sary było spowodowane tym ze odtwórczyni roli nie mogła grać
koniec kropka
Po przeczytaniu pewnego tematu na tym forum stwierdzam iż uśmiercenie Sary było też spowodowane pojawieniem się Molly (a raczej perspektywą pojawienia się Molly)
Wysłany: 2007-11-17, 20:50
piotrek199 napisał/a:
T-Bag ,bo nie lubie pedałów.
T-Bag nie jest pedałem! Może się taki wydaje i daje to nam do zrozumienia (bo przecież w 1 sezonie tak było), aczkolwiek się to zmieniło i już tak nie jest; tak więc możłiwe, że to było wywołane tym iż w więzieniu nie ma kobiet tak też musiał się nacieszyć facetami, ale nic po za tym...
T-Bag nie jest pedałem! Może się taki wydaje i daje to nam do zrozumienia (bo przecież w 1 sezonie tak było), aczkolwiek się to zmieniło i już tak nie jest; tak więc możłiwe, że to było wywołane tym iż w więzieniu nie ma kobiet tak też musiał się nacieszyć facetami, ale nic po za tym...
ale fajnie wytłumaczyłas... uziałam sie czytajac to sama nie wiem czemu
a tak na serio to ktos chyba powinnien bardziej zgłebic sie w osobowosc T-Bag'a bo ta kwestia nie jest w tym wszytskim najważniejsza i musze sie przyznac ze pierwszy raz spotkałam sie z podobna opinia na temat tej postaci- moim skromnym zdaniem "cudownej" w tej całej swojej nienormalnosci.