Gdzie tam pozbycie się T-Baga? Teodoro za bardzo ubarwia fabułę i z tego, co wiemy - jeszcze bardziej ją ubarwi. Kiedyś myślałem, że bez Brada PB byłoby lepsze. Ale teraz mam takie same zdanie jak o T-Bagu.
W 3 sezonie od 5 odcinka mi nie pasował Tyge - dobrze, że ktoś go zabił.
hih... ci których nie lubię zazwyzcaj sami znikają ( np, Bill Kim; Sammy) no ale wywaliłabym jeszcze tego guru czy kto to tam jest.... ( choćby za to ze grozi i rozkazuje mojej kochanej Susan ;P )
oj zostaniesz.. nie no żartuje .. każdy ma swoje zdanie ja je szanuje ..chociaz załamałabym sie jak by go zabili... ryczała bym jak bóbr.. wogóle co ja mówie Mahone nie zginie.. bo nie moze jest moim super Hero
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Ostatnio zmieniony przez PatuŚ 2008-02-18, 21:32, w całości zmieniany 1 raz
Mi się wydaje, ze za dużo osob juz się pozbyli..
Chociaz pewnie jeszcze wielu zginie. Ja tam się przywiązałam do nich wszystkich.. ^^ nawet do takiego Bellicka..
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1464 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-03-15, 16:50
Tak się obsada zmieniła od 1 sezonu... Ja bym się pozbyła Grethen... Niech ja Mike zabije i juz nie będzie... A ciekawe co by ludzie powiedzieli gdyby zginął Mike albo Linc...Lub przynajmniej by sie tak wydawało...
_________________ Viewer discretion is advised
av -Tanira :* sygna - Hand :*
Ja ot tak nikogo bym się nie pozbywał. Każda postać jest unikalna (choć postać T - Baga, to jest po prostu aktorski geniusz Roberta Kneppera) i każda wnosi osobistą cząstkę do całej tej historii, jaką zafundowali nam autorzy serialu. Bez każdej postaci, której tak po prostu by nie było, serial straciłby coś z siebie, czego jednak nie czuję, gdy śmierć nadchodzi w wyniku zamierzonego biegu fabuły.
_________________ Znajdziesz mnie tu, gdzie trwa ciągle walka,
Walka z czasem,
Z samym sobą
i z wrogami jazda...