Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, forum, download, napisy, odcinki, tapety, sezon 4 czwarty, wentworth miller, rmvb, avi, torrent

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Sezon 4:

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Lincoln Burrows
Autor Wiadomość
B... 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-01-25, 14:46   

Linc star sie działac na własna ręke choc moim zdaniem powinnien skonsultowac to z Michaelem, a nie tak... bo mimo ze cos tam kombinuje to jednak nie potrafi przewidziec wszystkich okoliczności. Ja na jego miejscu powiedziłabym Michaelowi dokładnie co planuje z ta bomba, bo tak to moze tylko pogorszyc ta sytuacje. I to mnie własnie zdenerwowało w ostatnim odc ze w czasie tej wizyty w Sonie zachował sie tak jak sie zachował, wykrecając sie tylko lakonicznymi stwierdzeniami

Moj Ty;***

MarQ 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-01-25, 14:47   

kuba107 napisał/a:
z bąbą

ale gafa xD ale spoko u nas to normalka :P :P :P

av by Taniruś :* reszta moja :D

agulec 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-01-25, 15:13   

właśnie też się boję, że ten plan Linc'a nie wyjdzie nikomu na dobre.. on chce coś bardzo zrobić i mu się nie dziwię, ale tak jak powiedziała B..., powinien to jakoś uzgodnić z Michaelem.. ja jakoś nie wierzę w zdolności planowania Linc'a xD

B... 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-01-25, 15:21   

ja tez, wiem ze ma dobre intencje i w ogole, no ale to nie jest Michael i nigdy nim nie bedzie, z reszta powinnien miec wiecej zaufania do brata, a zachowuje sie wrecz odwrotnie- za kazdym razem ostatnio ma do niego jakies pretensje, rzuca sie, ze Michael ryzykuje zyciem LJ'a, tak jakby myslał ze wcale nie zalezy mu na powodzeniu tego planu. Oby tylko te jego działania nie skonczyły sie jakas tragedia bo potem moze miec pretensje tylko do siebie

Moj Ty;***

dawid16n 
Świeżak

Wysłany: 2008-01-26, 15:45   

Jak dla mnie Linc to rzeźnik, robi wszystko po swojemu tak jak sobie to zaplanuje i za to go lubie . :-x

Tanira 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-01-27, 13:41   

dawid16n napisał/a:
Jak dla mnie Linc to rzeźnik, robi wszystko po swojemu tak jak sobie to zaplanuje i za to go lubie . :-x

rzeznik? xD nigdy bym go do takiego człowieka nie porownała xD

igorro 
Świeżak

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2008-01-28, 18:36   

lincoln to oprócz sucre moja ulubiona postać!!! tylko szkoda ze jest z nim tak mało scen w 3
serii!

God bye and god luck!

B... 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-01-28, 18:40   

mało??? czy ja wiem...

jak dla mnie to az za duzo nawet :-D

Moj Ty;***

Xaneta 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-01-28, 18:42   

ale patrzcie gdyby nie ta postać to by nie było tego całego serialu.to przez niego wszystko sie zaczeło

Sygnatura z jakże boskim kolesiem wykonana przez Kevina :*

agulec 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-01-28, 18:53   

heh..ale serial jest, Lincoln też jest - ale jaki jest Lincoln, to już każdy wie sam xD

Alexxa 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-01-29, 10:11   

agulec napisał/a:
to już każdy wie sam xD

Ale zdania o tym, jaki jest Lincoln są podzielone :mrgreen: , a ja osobiścxie nic do niego nie mam.

Babydoll 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-01-29, 11:52   

Mnie trochę czasem wkurza, bo nie pomyśli po ludzku tylko by chciał działać na oślep i bez zastanowienia. Nie to co Majkel, który bez planu nawet do kiba nie chodzi :-D :-D :-D

Ania1991_ck 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-01-30, 11:33   

Zgadzam sie to przeciwieństwo Michaela ale razem świetnie się uzupełniają. Teraz czuje się winny sytuacji której znalazł się Michael i chce mu pomóc. Został skrzywdzony przez życie i dlatego jest taki nieufny. Bez niego serial wcale by nie istniał.

agulec 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-13, 12:34   

Lincoln zwariował..!! :shock:
Jak on mnie wkurzał w dwunastym odcinku to już koniec! Rzucał się do wszystkich jakby się najadł testosteronu w proszku, walił jakimiś bezsensownym tekstami, w ogóle zachowywał się jakby go pług przejechał i wyjałowił z uczuć :shock: Szkoda, że jeszcze nie powypychał wszystkich z tej motorówki, nie rzucił się na ojca McGradiego bo miał czerwoną koszulę i nie zjadł tej chatki w lesie.

PatuŚ 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-14, 12:57   

oOo za ten 12 odcinek to powinnam mu nakopac.. co on sobie mysli, że bezkarnie mozna do Naszego Alexa celować, a jak sie rzadził ... łoo co to nie on " teraz ja dyktuje warunki" ... masakra. chociaż udowodnił ze też potrafi pomyslec... _ z tym nagraniem starzłów na magnetofon. a jeszcze jak ALeX chciał mu dac do tej foliówki zdjęcie Cama a on do nie go "Wal sie mahone" .. to wrrrrt. mysłam że go zabije- cham z niego.

hbc 
Fernando Sucre

Wysłany: 2008-02-14, 20:41   

a ja będę jak zawsze na przekór wszystkim:
w 1 i 2 sezonie trawiłam Linca, jednak teraz w 3 sezonie, jeszcze przed ucieczką próby wykiwania Suzan były po prostu żałosne. Aktualnie nie mam najlepszej opini o Lincolnie.

AutumnLeaf 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-15, 00:52   

Cytat:
Szkoda, że jeszcze nie powypychał wszystkich z tej motorówki, nie rzucił się na ojca McGradiego bo miał czerwoną koszulę i nie zjadł tej chatki w lesie.

haha dobrze, że tu weszłam, w trakcie swojej 15 minutowej przerwy bo tych tekstach wstąpiła we mnie nowa energia xD

Ja się już nie będę powtarzać...mam takie samo zdanie jak prawie wszyscy na forum o naszym neandertalczyku

Starfire 
Świeżak

Wysłany: 2008-02-15, 10:35   

Linc spoko koles szkoda tylko ze ma nieco prehistoryczne metody rozwiazywania problemow :)

Alexxa 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-02-15, 15:26   

Hmm, do tej pory to ja nawet Lincolna trawiłam jakoś :-P , ale po odcinku 12 to już mnie wkurzył na maxa ^^. Te jego teksty przy butlach z powietrzem i jak Alex poprosił o przechowanie zdjęcia synka, były po prostu bezczelne :evil: . To, że jemu życie zupełnie nie wychodzi, nie znaczy żeby mścić się na innych, wogóle nie mających ze sprawą LJa żadnych powiązań..

agulec 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-15, 16:33   

Alexxa napisał/a:
To, że jemu życie zupełnie nie wychodzi, nie znaczy żeby mścić się na innych

hahaha xD
Lincoln głodny - Lincoln zły xD

a tak w ogóle, to on powinien być przez nas podziwiany, co nie? no bo patrzcie: dał jakoś rade wszystko załatwić z ucieczką, jest silny, (za)dobrze zbudowany, wpadł nawet na pomysł z nagraniem strzałów, ukradł autobus xD twardy jest jak skała xD
a mimo wszystko jest żałosny xD zgrywa twardziela a tak naprawdę jest słaby jak zupa więzienna. To nawet Alex, który wygląda jak siedem nieszczęść jest bardziej męski od niego.. i przynajmniej potrafi się jakoś z klasą zachować.. a nie jak bezmózgi goryl, który drze się na wszystko co się rusza.

WIELKI SILNY Lincoln Cię teraz ZASTRZELIĆ! HU HU! xD XD xD

Alexxa 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-02-15, 16:38   

agulec napisał/a:
to on powinien być przez nas podziwiany, co nie? no

Haha xD xD. Ja tam go żalowałam w I sezonie, gdy ciążyła nad nim ta agzekucja.. Teraz to gościu jedynie wkurza, bo myśli że jak na wszystkich się wydrze, to wzbudzi postrach xD xD .

agulec 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-15, 16:43   

Cytat:
myśli że jak na wszystkich się wydrze, to wzbudzi postrach xD xD .

hahah xD no właśnie o to mi chodziło xD jest za mało inteligentny żeby jakoś inaczej wyrobić sobie szacunek xD musi siłą xD a to mi w ogóle nie imponuje.. :roll:

Co za typ xD

*Madziula* 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-02-15, 17:09   

agulec napisał/a:
Lincoln głodny - Lincoln zły xD
agulec napisał/a:
WIELKI SILNY Lincoln Cię teraz ZASTRZELIĆ! HU HU! xD XD xD
o LOL :lol: pasuje do tępego Linca stuprocentowo :lol:

Hello Mrs. Hollander! They say a good woman is hard to find. Well that's true you must be a very, very, very good.
Don't be afraid. Teddy's home.

hbc 
Fernando Sucre

Wysłany: 2008-02-15, 18:15   

dokładnie. on jest żałosny.

B... 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-15, 18:38   

agulec napisał/a:
To nawet Alex, który wygląda jak siedem nieszczęść jest bardziej męski od niego.. i przynajmniej potrafi się jakoś z klasą zachować.. a nie jak bezmózgi goryl, który drze się na wszystko co się rusza.

wez nawet ich nie porównuj...Linc jest tak prymitywny ze czasami mam wrazenie ze zatrzymał sie 10 tys lat temu w procesie ewolucji... :roll:
wczesniej mnie smieszył swoim zachowaniem, gdy zgrywał takiego wielkiego macho i strasznego siłacza, miesniaka czy jakby go tam nie nazwac.
Teraz mnie jeszcze na dodatek wkurza, bo mysli ze jak przez kilka odc sam cos kombinował ( oczywiscie nic z tego nie wyszło ale to juz inna kwestia) to mysli ze przeobrazył sie w inteligentego, przebiegłego mózga który moze wszystkimi dyrygowac...
az szkoda na niego patrzec momentami... :roll:

Moj Ty;***

Odpowiedz do tematu