No cóż... Co do tych emocji na twarzy- Michael nie lepszy z tą swoją 'mimiką'' . A to, że ta postać nie ukończyła studiów wyższych , to jeszcze o niczym nie świadczy.
Lincoln Burrows pieniądze które dał Michelowi po to by ten mógł się uczyć na studiach
tak tak, zgadzam się z tym w 100%, to co zrobił dla brata było i jest naprawdę piękne. Nie zmienia jednak faktu, że nie mogę się do faceta przywiązać. Rzeczywiście jest trochę zagubiony i jest mu na pewno ciężko. Tylko niech on to pokażę!!! Więcej życia, emocji, czegokolwiek.. on ma jakieś dziwne podejście do wszystkiego, nawet jak mu na czymś zależy, to po nim tego nie widać.. jest jakiś zamknięty w sobie - no i dobra, niech se taki będzie. W jakimś sensie, to on jest nawet wyjątkowy xD
To jest po prostu facet, który miewa różną mimikę twarzy a nie tylko dolepiony uśmiech jak w przypadku "Dzejmsa" (to tylko moje zdanie), i wcale mu nie jedziecie tylko wyrażacie swoje zdanie, które jest nieco inne od np. mojego
Jak dla mnie Lincoln jest najlepszą męską postacią w tym serialu, ale to tylko moje zdanie, które może być dalekie od waszego
Pozdrawiam
o jaaa..no.. bardzo dalekie od mojego na pewno xD np w ogóle nie zgadzam się z tym, że Linc ma różną mimikę twarzy i z tym, że to najlepsza męska postać w tym serialu oO ale każdy ma swoje zdanie i i tak jest fajnie
Wracając do jego mimiki, zwróccię uwagę na jego miny w s03e09 podczas rozmowy z Sucre'm zakładając marynarkę na spotkanie z Susan, zobaczcie jego twarz, po prostu Dominic zagrał to wspaniale <a przynajmniej ja tak twierdzę>
Pozdrawiam
U mnie pierwsze trzy miejsca zajmują - Abruzzi, Bagwell i Mahone, ale Licoln jest tuż po nich, zwłaszcza że na początku to on był moją ulubioną postacią .
#Lukas# napisał/a:
To jest po prostu facet, który miewa różną mimikę twarzy a