łupać na nim orzechy bedzie mozna... ;p Patrząc ile przezyje w takim wieku... To będzie twardszy...;p Nie ma rodzenstwa!! Tylko tate i wuja... Twardy LJ... Toż to przeciwieństwa!! ;p
To co przeżył nauczyło go wiele o życiu. na pewno jest dojrzalszy od rówieśników. Ale to mu nie zaszkodzi. Wie co może przynieść życie, więc będzie cieszył się z jego każdej chwili.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Ale mi się zdaje że mimo wszystko dobrze na tym wyjdzie. Jak teraz nie będzie znowu jakiejś afery i będzie żyć normalnie to ze wszystkimi sprawami będzie mu o wiele łatwiej.
Zastanawiam sie czy oni uciekną z panamy czy tam zostaną. Bo panama była po to żeby się ukryć przed policją po ucieczce, a teraz jak już są wolni to nie ma po co się ukrywać.
Wysłany: 2008-03-18, 10:39
No ta ale w Panamie to raczej by życia nie mieli, jeszcze jak Panamska policja poskłada wszystko do kupy i dowie się że Lin'c nie przypadkowo porwał autobus, tylko pomagał w ucieczce to zaraz wyślą za nim list gończy,a Mike no nie wiadomo gdzie jedzie
Do Europy... Np. do Polski... Mogliby u mnie kręcić!!:P Fajnie by było...;p No i LJ by mnie poznał i polubił oczywiście...;p (w serialu i w rzeczywistości)
Nie!! Na śląsk!! Przecież tu jest bardzo ładnie!! I nie będzie się im chciało jechać tak daleko jak mazury...;p A jak myslicie... Co LJ będzie robił w przyszłości...