Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Pojadą do Paryża z Sofią, jeśli związek się utrzyma. Lj na pewno sobie poradzi, radził dobie bez ojca ro teraz jak już go ma to dodatkowe wsparcie na pewno mu nie zaszkodzi.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
A kulka to mu tak akurat slalom zrobi, że ominie wszystkie narządy i wyjdzie uchem...;
To to jakaś dziwna kulka będzie
Aglek napisał/a:
Ale już go przetrzymywali ....;p
Tak, ale moje słoneczko nie oglądało 3 serii
Ale ja mówię, ze teraz jemu nic nie będzie. Albo lepiej, będzie znowu przesłuchiwany przez Alexa... tym razem z ramienia Firmy
_________________ I've got more wit, a better kiss,
a hotter touch, a better fuck...
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1350 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-03-23, 21:42
No chyba raczej...
Podoba mi się jego podejście do życia... Zmieniło sie przez ten czas... Wcześniej sceptycznie, a teraz mimo tego wszystkiego tak optymistycznie...
_________________ Viewer discretion is advised
av -mój słodziak :* sygna - Hand :*
Nie lubie tej jego minki. ze niby ryczy czy cos tak jape wykreca ze od razu patrzec nie moge. Jakby typo mieszkal w PL pewnie wyrwal by wieczorem od kogos z ulicy.
Okazał się bardzo twardym facetem- wytrzymać niewolę u Susan to już coś. Pewnie też było mu źle jak pierwsza akcja się nie udała. Już myślała że się uwolni a tu lipa.
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1350 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-04-01, 14:46
Ania1991_ck napisał/a:
Okazał się bardzo twardym facetem- wytrzymać niewolę u Susan to już coś. Pewnie też było mu źle jak pierwsza akcja się nie udała. Już myślała że się uwolni a tu lipa.
Noo... Porządnie musiał się trzymać psychicznie... Jeszcze z tą Sarą(jak wtedy tak myślelismy )... To wszystko musiało być trudne!!
_________________ Viewer discretion is advised
av -mój słodziak :* sygna - Hand :*
Jak on myślał że ona nie żyje, to jeszcze bardziej się bał że i jemu coś się stanie. Twardy z niego gość. Trzeba mu to przyznać. Chyba w tedy jak śmiał się z Gretchen to nerwy mu opadły. Wiedział że z Michaelem to ona nie ma szans.
Postać taka sobie, LJ jest raczej bezbarwny i nic do fabuły ciekawego nie wnosi, oprócz tego, że jest przystojny...Mimo wszystko chce, żeby nie zginął, i żeby mu się ułożyło wszystko.
Jak na dzieciaka w jego wieku to sporo przeżył. Jest twardy, że się nie załamał po tym wszystkim. Podziwiam go za to. Chciałabym, żeby wszystko mu się ułożyło.