Wysłany: 2008-02-24, 21:32
Ania1991_ck napisał/a:
Ta cała przygoda z ucieczkami nauczyła go wiele. I dojrzał bardzo emocjonalnie
mi też się tak wydaje.ale z tym śmiechem z Gretchen to odważne było, jak to by było w innej sytuacji w której dla Gretchen byłby obojętny to wiem co by było
Dała by mu kulkę w łep a nie przepraszam nie miała broni.
Ale pod magazynem poradziła sobie bez broni z 3 facetami i to jeszcze ze związanymi rękami. Oooooojj LJ co by z tobą było biedaku.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Wysłany: 2008-03-05, 18:42
John Abruzzi napisał/a:
uważam ze dobrze dobrali aktora do tej roli.
ja też tak uważam że to dobry aktor do roli LJa,osobiście jednak zauważyłem że LJ w 3 sezonie jest jakiś inny niż w pozostałych może tylko mi się tak wydaje
ja też tak uważam że to dobry aktor do roli LJa,osobiście jednak zauważyłem że LJ w 3 sezonie jest jakiś inny niż w pozostałych
Chyba nie tylko Tobie bo jednak cos w tym jest. Ostatni odc 3 sezonu ogladalem z siorą i ona stwierdzila ze to chyba nie ten sam aktor gra LJ'a. Ja wiekszych roznic nie zauwazylem ale ona to z 5 minut sie upierala ze to nie Marshall Allman.
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."
Mi się wydaje, że to on..tylko w 3 serii jakos tak sztywno grał...
To na pewno byl on.Nigdzie nic nie znalazlem o tym ze byla jakas zmiana aktora. Poza tym roznice (jesli byly) to tak minimalne ze w zyciu bym nie powiedzial ze to inny koles. Siostrze juz na wzrok pada
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."
Ja za nim bardzo przepadam!! Młody... Słodki!! Ta rozmowa z Linkiem o pierwszym razie była powalajaca... 13 lat...;p Bla bla bla... Idziesz za blisko szosy...Bla bla bla... Dalej idziesz za blisko szosy...
ale i tak LJ najlepszą ma mine, jak mu mama wyłącza telewizor i on taki zbulwersowany
(sytuacja gdy w Fox River wybucha bunt, potem przyrodni ojciec uderza go w twarz)