Przeczytaj pytanie, poważnie zastanów się nad odpowiedzią!
Kobieta na pogrzebie swojej matki spotkała mężczyznę, którego dotąd nie znała. Mężczyzna wydal się jej niesamowity, był jakby z jej snów.
Od razu go pokochała, ale nie poprosiła o jego numer telefonu a później nie mogła go odnaleźć.
Kilka dni potem zabiła swoja siostrę.
Pytanie: Jaki był motyw zabicia siostry?
ps: odpowiedź na pytanie podam jak większość osób poda swoją odpowiedź.
To nie jest żądna podchwytliwa sztuczka.
i prośba, jak ktoś widział już to pytanie, to proszę o nie podawanie odpowiedzi, bądź też tego co jest z nią związane.
Dziękuję
_________________ Kiedy wyjdę za bramę i wolność zobaczę, oczy rękoma zakryje i cichutko zapłaczę.
pierwsze co mi się nasuwa to to, że zabiła siostrę po to żeby znowu był pogrzeb i żeby ten kolo znowu przyszedł, ale to by było za proste^^
kurde muszę jeszcze nad tym pomyśleć.
o ! I agulec ma chyba rację ^^ kiedyś to słyszałam, nieźle ktośpomyślał ;p
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
to jest tylko zabawa
_________________ Kiedy wyjdę za bramę i wolność zobaczę, oczy rękoma zakryje i cichutko zapłaczę.
ale jak już zna się odpowiedź to nic ciekawego do głowy nie wleci
ciężko o dużo teorii w tej sprawie ^^ a słyszałem to juz niejednokrotnie, bardzo fajna zagadeczka
jak znajdziesz coś fajnego to wklejaj ^^ będziemy siedzieć w shoucie i się zastanawiać ;p
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.